Sayfa 136/483 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 3859 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

1. Bedelsiz verme olasılığı yüksek olanlar da hareket var, inşallah burada bir hareket olur

2. Yüzüne bakan yok şereflinin. Bedelsiz potansiyelliler sağlam çıkışta adam istediği zaman al sat yapabiliyor. Kim napacak bu şerefliyi alsan alamıyorsunuz satsan satamiyorsun. C den cikmadan bi mok olmaz bundan. Ne şerefli sahipleri varmış utanmakta yok. Bir de adam niyetine geziyorlardir ortalıkta gururlu iş adamiyiz diye

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugün akşam 17:57'de 50 liradan alış emri verdim ama emir iptal edilmiş. Nedeni ni anlayamadım?

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. @camell emir verme zamanı dışında kalmış gibi duruyor...

5.  Alıntı Originally Posted by dogan7411 Yazıyı Oku
    @camell emir verme zamanı dışında kalmış gibi duruyor...
    Şu kâğıt ta normal alış satış yapılan kağıda bir türlü dönüşemedi. Yada patron bilinçli olarak dönüştürmedi. Kâğıt 7 yıldır 50'ye demirledi. C'den çıkmak için hereket yok. Ki bir haber bile kağıdı 100 üzerine atar ve böylelikle normal seansa döner. Demekki daha bekleyecek vaktimiz var......

6. sn camel kaç yıldır bu kagııtasınız

7.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    sn camel kaç yıldır bu kagııtasınız
    Ilk c grubuna girdiği gün burda idim. Hatta hatırlıyorum 140 dan satmistim. Bir saat sonra Seans Kapanışına dakikalar kala 134'den almıştım. Ve seans bitince kagidimiz brüt takasa girdi. Giriş o giriş..7 - 8 sene oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by camell Yazıyı Oku
    Ilk c grubuna girdiği gün burda idim. Hatta hatırlıyorum 140 dan satmistim. Bir saat sonra Seans Kapanışına dakikalar kala 134'den almıştım. Ve seans bitince kagidimiz brüt takasa girdi. Giriş o giriş..7 - 8 sene oldu.

sabrınıza hayranım vallahi bikaç arkadas daha var tabi ben 1.5 yılda sıkılıp satmıştım iyi ki de satmışım mal hala aynı mal kolay gelsin en kısa zamanda belki tekrar buluşuruz burada kar etmeniz dileğiyle ytd

Sayfa 136/483 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •