Sayfa 1140/1252 İlkİlk ... 14064010401090113011381139114011411142115011901240 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,113 - 9,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    yo ben hic karsılamadım yazarın dedigi 10 000 dolar icin mi bu bildirim ? ben iş icin 2000-3000 usu alım satım yaparım aldıgın sattıgın miktar ve tutardan dovizi satan bufenin bilgilerinden baska birsey yazmıyor verilen fiste ..ha bankadan fiziki istersen vezneden 100 dolar icin bile tc alıyorlar zaten
    Tckimlik numarası verilmesi zorunlu diye biliyorum. Döviz bürolarındaki alım satımlar da kayıt altına alınmaya başlanmış olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Yahu saçmalama rekorları kırılıyor gerçekten de. Dalgalı döviz kur rejimindeyiz hala. Alana satana kim karışır !
    Kuru düşürmek vatandaşın değil devletin görevidir.
    Vergi incelemesine girmek isteyen döviz alsın deniyor kısaca durum bu. Bu şekilde dövize olan talep azaltılmaya çalışılıyor.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Benim çalıştığım döviz büfesi istersem makbuz verir, istemezsem; hiçbir şey sormaz .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Vergi incelemesine girmek isteyen döviz alsın deniyor kısaca durum bu. Bu şekilde dövize olan talep azaltılmaya çalışılıyor.
    Dövize olan talebi faiz arttırmaktan başka hiçbir türlü azaltamaz. Bir günde 10-20 kuruş yukarı attığında 1 aylık mevduat karını veriyor dolares. Kısacası yine abuk subuk önlemler bunlar.
    Son düzenleme : Purplee; 01-09-2018 saat: 10:40.

5. Şok bir faiz artışı ve ufak tefek icraatlarla döviz in artışı engelenecekken bu yollara gidilmemektedir. Diğer icraatlar ise saman alevi gibi sönmekte dır. Ayrıca saraylarda yapılan düğünler ve siyasilerin ve üst düzey bürokratların müsrif görüntüleri mide bulandiricidir . Haramzadelerin bu görüntülerine itiraz eden de yoktur. Türk mevduatcisini hor gören anlayış sıkıntılı olmaktadır. Döviz artışı bir çok sirketin batışını getirecektir. Faiz artışı ise aslında şirketlerin kısa dönemde eksra kazanç larıdır. Üretim ve hizmet dışı gelirlerinden olup. Şirketler için döviz artışı bir yıkım olacaktır....

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Yahu saçmalama rekorları kırılıyor gerçekten de. Dalgalı döviz kur rejimindeyiz hala. Alana satana kim karışır !
    Kuru düşürmek vatandaşın değil devletin görevidir.
    Bravo doğru söze şapka çıkartılır.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 1140/1252 İlkİlk ... 14064010401090113011381139114011411142115011901240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •