Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
sn bosporos.. sayın falan demeyeceğim sana artık.. b.kunu çoktan çıkarmıştın artık sıvıyorsun.

bak bosporos kardeşim.. sana kaç kere dedim. git sloganlarını, faydalı faydasız yazılarını istediğin başlıkta yaz.. istediğin masturbasyonu yap.

ama burası mevduat başlığı. ister beğen ister beğenme burası hala oran paylaşılan, mevduat hk muhabbet edilen, dertleşilen bir başlık.. 10 küsur yıldır olduğu gibi hala..

buraya gelip mevduat sahibi yine söğüşlenmiş deyip.. kahkaha atmanın ne alemi var? manyak mısın, sadist misin?

ben gidip x hisse başlığına.. ulan siz de ne kekoymuşsunuz desem insanlığa yakışır mı?

sanırım artık yok ama imarzedelerin başlığında kişileri rencide edecek laflar edip kahkaha atmış olsam??

üç kuruşluk vicdanın yok mu ?.. niye zevk alıyorsun buradakileri rencide etmekten?

bir sitemim de bu başlığın emektarlarına..

"che" avatarlı bu çakma halkçının bu başlıkta mevduatçıları aşağılamasına neden tepki göstermezsiniz ki?

anlayamıyorum.

bak ben bunu hergün doalr topiğinde yazıyorum kimse dinlemiyor elinde 3-5 hissesi olan 3 kuruşmevduatı olan adam geiyor doalr topiğine doalrdan bibok olmaz sizi fetöcüler doalr olan vatan hainidir 7 centlik kağıda tapıyorsunuz gibi ipe sapa gelmez ancak gerizekalı iktisattn bi haber hasis adamlarıun yazabileceği yazılar yazıyorlar. etmeyin eylemeyin herkes elinde ne varsa o topikte yazsın olmadı dolardan bi bok olmaz diye topik çın orada yazın diyorum. dinlemiyorlar. .iktirin gidin diyorum gene dinlemiyorlar
sülalelerinin hatırını soruyorum anlamıyorlar
sövüyorum gene anlamıyorlar
sonra adımızı küfürcü çıkarıyorlar.
bu işe yönetimin sağlam bir çözüm üretmesi lazım