Sayfa 1164/1252 İlkİlk ... 1646641064111411541162116311641165116611741214 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,305 - 9,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Stopajın aylık vadede %15 ten %5 e inmesi vadeli mevduat 19.50 olan Bir banka için önceki sistemde faiz kaça çıkmış oluyor
    Eskiden %19,5 iken net aylık %16,575 alınıyordu. %Şimdi 18,525 oluyor.

Hep net gitmek en kolayı.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Değişiklik öncesi - Vergi Dairesi Başkanlıkları ve Vergi Dairesi Müdürlükleri bu Kararın uygulanması kapsamında Bakanlıkça belirlenecek görevleri yerine getirmemekle mi yükümlüydü?

Değişikliği anlamadım?
    Değildi, şimdi belirli bir görev için organize ediliyorlar. Ancak bunun ne olduğunu ben tam hissedemiyorum. Çok emin olamadığım için de çok spekülatif bir yoruma kaçmak istemiyorum. Deneyimli forumdaşlar da var bu konuda , onlar da bunun ne gibi bir şey olabileceği ile ilgili daha kararlı bir hissiyata büründüklerinde bir yorum yapabilirler. Ama şu an için çok büyük laflar edebileceğimiz ip uçları yok.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    işte ülkemizin en büyük sorunu budur,

avrupada olsa baktılar bi provakasyoncu çıkmış şov yapıyor..?

ba-rın-dır-maz-lar !!!

biz ne yapıyoruz ? peşinden koşuyoruz, adam haklı filan diyoruz..

bu ülkenin başına ne geldiyse "bir" olamadığındandır..

ortalığı karıştıran, provoke eden biri geldi mi barındırmadan, kovulmalıdır..

işte o zaman muaasır medeniyet olabiliriz..

yt.

syg,
    Aynen katılıyorum .Stockholm sendromu denen şey aklıma geldi ..
    Adamlar bariz şekilde aşağılıyorlar dolar almayanı .Dalga geçiyorlar.
    Size ne benim yatırımımdan paramdan .Ortalığı yangın yerine çevirmenin mantığı ne ..
    Tek amaç fetö ya hizmet ..Bunların heryerde eli var burdada varmış ..Mesajlar hep aynı dikkat edin anlarsınız ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    23 veriyo yine cazip gibi geliyo bana yuzde 5 dussek 22 ye falan gelmezmi..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mevduat karşılığı 21.80 oluyor cazip aslında günlük olması da iyi ama 24-25 oranlardan bahsetmişler gerçi bu oranlara pek anlam veremedim. 22.50 falan verirlerse geçeyim diyorum. Düşüş olursa parça parça dolar almak için günlüğe geçmiştim ama ona da bu fiyatlardan bir türlü cesaret edemedim gitti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Yerli ve milli bankamız İş Bankası için en çürüklerden biri nitelendirmesi bence fazla haksızlık olur.

İş Bankası için olumsuz değerlendirmelerin ana kaynağı, bildiğim kadarıyla, sermaye yetersizliği nedeniyle sermaye artışı yapması gerektiğinde ilave sermaye artışını karşılayabilecek güçlü ortaklarının bulunmayışı.

Sanki yabancı bankaların yabancı ortaklarının böyle bir durumda sermaye artışı ile ilave sermaye koyacaklarının garantisi varmış gibi yerli ve milli bankamıza nereden vuracaklarını şaşırmışlar.
    https://m.moodys.com/research/Moodys...key--PR_388052

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    işte ülkemizin en büyük sorunu budur,

avrupada olsa baktılar bi provakasyoncu çıkmış şov yapıyor..?

ba-rın-dır-maz-lar !!!

biz ne yapıyoruz ? peşinden koşuyoruz, adam haklı filan diyoruz..

bu ülkenin başına ne geldiyse "bir" olamadığındandır..

ortalığı karıştıran, provoke eden biri geldi mi barındırmadan, kovulmalıdır..

işte o zaman muaasır medeniyet olabiliriz..

yt.

syg,Aynen katılıyorum .Stockholm sendromu denen şey aklıma geldi ..
    Size ne benim yatırımımdan paramdan .Ortalığı yangın yerine çevirmenin mantığı ne ..
    Tek amaç fetö ya hizmet ..Bunların heryerde eli var burdada varmış ..Mesajlar hep aynı dikkat edin anlarsınız ..

Demek öyle. Batıda adamlar ikiz kuleleri bile CIA'in yıktırdığını sorguladı. Bizde 15 Temmuz'un devletin kontrolünde yapıldığını cümle alem biliyor. Bırakın bu işleri. Bu ülkenin sorunu sizin dediğiniz değil. Tek bir adamın karşısında köpek gibi secde etmesi. Neyse başkanlık sistemi iyi oldu. Türkiye'yi iyi güder birileri.

7.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum .Stockholm sendromu denen şey aklıma geldi ..

provakasyonlara gelmeyin.
    dollar düşmüş çıkmış, faiz düşmüş çıkmış, borsa düşmüş çıkmış, bu adamlarin umrunda değil.
    sen burda eriyen parani nasil daha az eritirim derdinde iken;
    onlar ise
    dikkat edin cümlenin sonunda işi siyasete getirir.
    Hamdım Piştim Yandım

8. eylul enflasyonu da simdiden yuksek gelecegi belli ..elektrige gaza evde %9 sanayide %14 zam..okul harcamaları...birde yeni bir akım yarattılar fırsattan istifade akımı da denebilir ..soyleki bugun halkmara gittim 5 tl lik su alacaktım ..2 marka nın suyunu satıyorlar 2 sinin de 1 adet bile suyu yok ...rafların boslugunda dikkatimi cekti elemana ne is bu is dedim dedi abi stokculuk yapıyorlar buna sucular da dahil birkac gun icinde cok firma ve marka zam yapacagı icin mal cekmemize izin vermiyorlar dedi ..istedik vermediler dedi ..sorun firmalar kaynaklı dedi ..yani bu durumda eylul enflasyonu da simdiden cok yuksek gelecegi asikar ...( bu 2 firmadan biri 0.5 litrelige daha 2 hafta once %50 zam yapmıstı 5 litrelige de %12 zam yapmıstı ..simdi yine zam yapacklar muhtemelen )

Sayfa 1164/1252 İlkİlk ... 1646641064111411541162116311641165116611741214 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •