Tüm teknik göstergeler al konumunda teknikte sıkıntı yok yeterki palada sıkıntı olmasin😁Yarın ola hayrola.YTD
Sermaye 19.750,000 ,,,2018/6 aylık kar 5,095,516,,,,,
Fk/28,,,,,,pd/dd 2,52.
Bu verilere görede pahalıdır.. Lakin bizim borsada her hisse her fiyatı görür..kafein de görebilir..15-20-30 belkide daha yukarıyı..lakin dönüp dolaşıp görecegi yer 5,6 liradır.oda enfazla. Heee diyaosanız her çeyrek 10 mil.civarı kar gelir 12 aylıklarda 35-40 mil. Karla kaparsa, ileride daha büyük siparişler kaparsa 10 lira üzeri kalıcı olarak görür. Bu karla bu fiyatlar pahalıdır. Bizim borsa vegas gibi kollu makineler gibi çalıştıgı için her her hisse her fiyatı görebilir.
Dostum sen sanayi şirketleri ile karistiriyorsun....bazı sanayi şirketleri fk 5 de bile talep görmüyor. ..yazılım şirketlerine en az fk değerinden 15 tir..
Eğer böyle değil diyorsanız o vakit kront un 1.8 milyonluk ikinci çeyrek karı ile 10 tl de bulunmasını bir aciklarsaniz seviniriz..
Aynı şekilde link Logo aselsan ın da benzer fk larda bulunmasını aciklamaniz gerekiyor...
Sn keko kront ta ucuz bi hisse degildir. Sizin dediginizi açıklıyabilsem alctlin niye bu fiyatlar da süründügünü açıklardım. Piyasa bu..her hisse her fiyatı görür.. Ama ben pahalı yerde beklemektense rasyoları çok iyi olupta ederinin çok altında işlem gören teknoloji hisse lerinde beklemeyi yeglerim.saygılar bol kazançlar dilerim
35 40 milyon kar görürse bu fiyatlar hayal olur 25 30 ları görür. Sene sonu 15 milyon kar yazsın 10ları rahat geçer, piyasada abartsa 15leri bulur diye düşünüyorum. Ytd tamamen kendi düşünce ve tahminlerimdir.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri