-
İş cepte
İş yatırım 566k 1 sirada
Ziraat alicili 466k 2 sirada
Satışta.invest 707k
Osmanlı 395 k
Gözüküyor.ytd
-
Anlasilan 5.60 lar yine gorulecek neyse yapacak birsey yok bekleriz bir alti ay...
-
ya beyler şu çakalallara paranızı kaptırmayın bırakın burdaki şurdan döner burdan döner diyenleri pc başında oturtmuşlar bi kaç tane çakal paranızı yiyecekler uzak durun
-
benimki iyi niyetli bir tavsiye tabiki karar sizin bu tür düşen kağıtlar bi süre yataya sarmadan toplamaz helede satış varsa kağıtta ne diye alınır bilmem
-
***BEYAZ*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
***BEYAZ*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [BEYAZ]
İlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, BEYAZ.E payları 03/09/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 17/09/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/705878
BIST
(31/08/2018 - 19:13:03)
-
10 tlden sata sta 5 liraya indirdiler vay adiler
-
bu kadar insanların soyulmasına göz yumuyorlar
-
Bunlarin Allah i kitabi yok kardes.yuzde 10 artidan yuzde 20 eksi ertesi gun yine yuzde 20 bugun yuzde 15 eder yuzde 65 evet sadece 3 is gununde oluyor.buna musade eden vatan hainleridir yapan colugundan cocugundan bulsun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri