Artan

249,70 10 18:10
108,50 9.98 18:10
21,94 9.97 18:10
259,50 9.96 18:10
21,22 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

77,90 -9.99 18:10
9,96 -9.95 18:10
16,38 -9.95 18:10
1,41 -9.03 18:10
21,86 -8.07 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.647.548.492,50 18:10
8.598.707.337,64 18:10
6.479.891.340,50 18:10
6.323.791.257,20 18:10
5.969.869.447,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/3 123 SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by MUHA Yazýyý Oku
    çok önemli bir haber

Bu kanun herkese uygulansa ihracat dramatik þekilde düþer.Kanunlar Türkiye de herkese eþit uygulanmýyor.
    ele geçirme planýnýn uygulanmasý her alanda hýzla devam ediyor

Kimse farkýnda deðil ama izole olma yolunda dev adýmlar bunlar.Demekki ok yaydan çýkmýþ .

Uygulanýrsa
    Bilmeyenler için, ne ifade ediyor biraz açýklayabilir misiniz

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alýntý Originally Posted by yuji Yazýyý Oku
    30 yýllýk ihracatcýyým
    3 þirketimi bu i.neler yuzunden kapattým.
    bana uyguladýklarý kanunsuzlugu herkese uygulasalar Turkiye de ticaret durur. zaten durdu gerci o da var

adam bana 2013 yýlýnda Pentagon a yaptýgým ihracatý belgelememi istiyor
    eyyy Idý AMIN oglu elinde gumruk cýkýs beyannamem var kontrat var ABD de ki þirketime yatan ve buraya gelen para var
    gelmiþ video kaydý varmý diyor 2013 e ait malýn atolyeden cýkarkenki videosunu soruyor abartma varsa ********im

Erbakan hoca bosa soylememiþ ozaman cok kýzýyordum ama anlamamýþýz meger bu kadayýfýn altý tatlý mý olacak sert mi
    kanlý mý kansýz mý meger bu **** fetoculere soylermiþ de anlamamýþýz

bu kanunla buyuk ihracatcý firmalar ozellikle Oto tamamen Cezayir e Mýsýr a Romanya ya filan giderler
    onþar da el koyar
    herkese uygulamazlar bu kanunu da digerlerinde oldugu gibi

konu derin zaman yok yazacak cok sey var aslýnda

bol kazanclar dilerim

saygýlar basarýlar

Alýntý Originally Posted by MUHA Yazýyý Oku
    30 yýllýk ihracatcýyým
    3 þirketimi bu i.neler yuzunden kapattým.
    bana uyguladýklarý kanunsuzlugu herkese uygulasalar Turkiye de ticaret durur. zaten durdu gerci o da var

adam bana 2013 yýlýnda Pentagon a yaptýgým ihracatý belgelememi istiyor
    eyyy Idý AMIN oglu elinde gumruk cýkýs beyannamem var kontrat var ABD de ki þirketime yatan ve buraya gelen para var
    gelmiþ video kaydý varmý diyor 2013 e ait malýn atolyeden cýkarkenki videosunu soruyor abartma varsa ********im

Erbakan hoca bosa soylememiþ ozaman cok kýzýyordum ama anlamamýþýz meger bu kadayýfýn altý tatlý mý olacak sert mi
    kanlý mý kansýz mý meger bu **** fetoculere soylermiþ de anlamamýþýz

bu kanunla buyuk ihracatcý firmalar ozellikle Oto tamamen Cezayir e Mýsýr a Romanya ya filan giderler
    onþar da el koyar
    herkese uygulamazlar bu kanunu da digerlerinde oldugu gibi

konu derin zaman yok yazacak cok sey var aslýnda

bol kazanclar dilerim

saygýlar basarýlar
    https://eksisozluk.com/4-eylul-2018-...5581?a=popular

Ýþin özü ihracat yapanlar bundan sonra türk parasýný koruma kanununda dün bahsettiðimiz teblið ile vergi dairesine verilen ek yetki ile denetlenecekler. Þöyle ki ihracat alacaklarýný 180 gün içinde tahsil etmeleri VE yurda getirmeleri þart koþuluyor. Ayrýca bu paranýn minimum %80'ini bankalara yatýrmalarý þart koþulmuþ. Yani bu parayý bankadan çekmeleri kasalarýnda ya da evlerinde saklamalarý yasaklanmýþ. Vergi dairesi bunu takip edecek ve aksi bir þey görürse ceza kesecek.

Resmi gazetede bu sabah yayýnlanmýþ.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20180904-2.htm
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Ýþin özü ihracat yapanlar bundan sonra türk parasýný koruma kanununda dün bahsettiðimiz teblið ile vergi dairesine verilen ek yetki ile denetlenecekler. Þöyle ki ihracat alacaklarýný 180 gün içinde tahsil etmeleri VE yurda getirmeleri þart koþuluyor. Ayrýca bu paranýn minimum %80'ini bankalara yatýrmalarý þart koþulmuþ. Yani bu parayý bankadan çekmeleri kasalarýnda ya da evlerinde saklamalarý yasaklanmýþ. Vergi dairesi bunu takip edecek ve aksi bir þey görürse ceza kesecek.

Resmi gazetede bu sabah yayýnlanmýþ.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20180904-2.htm
    Bu iþlerden anlamam ama kulaða çok saçma geliyor
    Malýmý satmýþým, parasýný ne istersem yaparým
    Bankada tutma zorunluluðu ne demek, resmen el koymak gibi birþey

Bir de ihracattan gelen dovizi tl'ye çevirme zorunluluðundan bahsediliyor o doðru mu?

Bu iþlerden anlamam ama kulaða çok saçma geliyor
    Malýmý satmýþým, parasýný ne istersem yaparým
    Bankada tutma zorunluluðu ne demek, resmen el koymak gibi birþey

Bir de ihracattan gelen dovizi tl'ye çevirme zorunluluðundan bahsediliyor o doðru mu?
    Þu an için TL'ye çevirme zorunluluðu gibi bir þey görmedim.
    Ayrýca ihracat ödemeleri bankalarca açýlacak özel bir hesaba gelecekmiþ ve banka bu hesabý 90 gün içinde otomatik olarak kapatarak vergi dairesine kapatma yazýsý gönderecekmiþ.

Çok kabaca anladýðým ihracatçý ödeme olarak aldýðý dövizi 90 gün sonra daha *serbest* bir hesaba alabilecek ve parayý bankadan çekerek kasasýna koymasý mümkün olabilecek. Ama bu son kýsýmdan çok emin olamadým.

Çok açýk söyleleyim ihracat yaptýðýmda eðer ödemesini baþka bir ülkeye damlatmamý engelleyecekse damlatýlacak o kýsým kadarýný diðer ülkeden ihracat yapma yoluna gidebilirim. Bu ciddi bir risktir ve devletin bu riski nasýl görmezden geldiðini anlayabilmiþ deðilim.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Merkez Bankasý yayýnladýðý raporda;
    -Doðruluk mu?
    -Cesaret mi?

Oyununa baþlamýþ gibi...

Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Þu an için TL'ye çevirme zorunluluðu gibi bir þey görmedim.
    m.
    “Madde 3 : ...Bedellerin yurda getirilme süresi fiili ihraç tarihinden itibaren 180 günü geçemez. Söz konusu bedellerin en az %80’inin bir bankaya satýlmasý zorunludur denilmektedir .. “%80’i TL’ye çevirmek zorunda .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •