Sayfa 892/1223 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. IDLİB satışları ne zaman başlar ? Tahmini olan var mı ?
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

2.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    bankalara gayet alım geliyor. ralli başlar mı buradan diye geçiriyorum içimden...
    bencede dilimleyecekler fena fena
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Hala bir bildiği vardır diye yazıp çizenler var. Bir bildiğini sandıklarının bir şey bilmediğini bilseler. Adam milletin inandığını gördüğü sürece aynen devam edecek. Ha görürse ne olur. Durumu düzeltir mi. Düzeltmez. Çünkü durumu düzeltecek bakış açısına sahip değil. Sadece ülkeyi mahveden uygulamalarda azalma olur.
    Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. MB. Bugün yaptığı açıklamada enflasyonda yukarı yönlü eğilimin sürdüğü Eylül ayında da enflasyonun artacağı beklentisinde olduğunu söylemiş. Uygulanacak faiz enflasyon ile bağlantılı olacağı için ve yıllık enflasyon %20 nin üstünde gerçekleşeceğini ARTIK MB de kabul ettiği için, ayrıca FED de faiz artışı yapacağını öngörerek faizin %25 e çıkarılması gerektiğini düşünüyorum.

Bunu yapacakları için MB topa girdi. shortluyor.(arjantin i göz ardı etmiyorlardır umarım)

Ardından duruma göre (seçimlerden sonra) IMF ile masaya oturulur.

Ekonomi yönetiminin IMF nin istediği şartların bir kısmını seçimden önce kalanını da seçimlerden sonra anlaşma ile birlikte uygulamaya geçireceğini düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    siğaradan ithal verği almıyoz ama içimizde 18 kitliyoz,yumurtaya bile zam geldi de siğaraya neden gelmiyor yaww
    Tez ölelim diye.

6. su 116 altında kapatır mı cok merak edıyorum gercekten ?
    hayır 116 altında kapatırsa yarın hemen hızlıca 111 gelir mi diye sormadan da edemiyorum..

acemi bakışı bu da

asıl önemli olan şuan üretici fiyat endeksi.

oradaki yükseliş ve oran daha fazla . hali ile tüketiciye max 2 ayda yansıyor. buna bağlı olarak zamların 2 ay daha devam etmesi beklenebilir.

2 aydan sonrasını görebilen yok zaten.

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    bankalara gayet alım geliyor. ralli başlar mı buradan diye geçiriyorum içimden...
    Aylardır içinden geçti geçirdiler bankalara sen hâlâ anlatıyon,
    aç bak Ocak-$ubat-Mart-Nisan-Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos ve $imdi Eylül 2018
    yazıp yazabildiklerine el-inSaf Caho..
    Kabul yılın demek ki ya da neyse...

Sayfa 892/1223 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •