Sayfa 569/777 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Abi, asıl sorun tabiki demokrasi ve özgürlükte..ancak normalde sistem kendini korumak için bazı tedbirler almak zorunda..ha bunlar bu işleri deneme yanılma metodu ile götürmeye alıştıklarından, yüzlerine gözlerine bulaştırırlar mı bilemiyorum..

Monşerler gittiğinden beri maalesef böyle..
    hiç yan yollardan gitmesinler,döviz yasak desinler olsun bitsin!!! bu durumda döviz karaborsasını önleyebilen bir ülke varsa ben eşşek gibi anırırım!!!

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    hulusi yi de hatırlıyorum. moratoryum gibi ezber konuşan bir tipti. bunlardan bir diğeri de legendmr diye bir arkadaştı. hatta bu arkadaşlar leğen diye epey dalga geçilirdi..

bu trollerin itibarını kurtaran QE oldu aslında..

troller dışında o dönemde uzunçağatay, gaddar gibi değerli yazarlar da vardı.. bu adamlar bildiğin traderdı..
    uzunçağatay kuzu ile kapıştı bir dönem sonra terste kaldı sanırım çok büyük zararlar yazdı turizm şirketinin bile elinden gittiği söylenir
    gaddarım kendi deyimiyle 5. hatunu almış fransalarda idi galiba sefa sürüyordu
    bir halt olacağı yok.

3. Moratoryumu kimse kaale almazdı zaten. Uçuk fikirleriyle dalga geçilirdi.

O dönemin en ilginç trolü bence 'Felaket Tellalı' idi.

2006 sonrası nickler değişti, yeniler geldi, Kahin CenkEfe..sonra Devir..başka bir boyuta geçtik..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Şimdi Fransa'dan soruyorlar...Neden ihracat bedelinin % 80 ini bankaya satmaya zorunlu tutuyorlar diye...

Gel de yanıt ver.
    Abi biz onlara soruyormuyuz, Fransa dışında kazanılan paralardan girişte niye %40 vergi kestiğini..

Şaka bir yana bu konularda konuşmak bana düşmez ama sonuçta füze rampası satmıyoruz adamlara..bizim kaçıncı ligde oynadığımızı gayet iyi biliyorlardır..

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    hiç yan yollardan gitmesinler,döviz yasak desinler olsun bitsin!!! bu durumda döviz karaborsasını önleyebilen bir ülke varsa ben eşşek gibi anırırım!!!
    Kastım yan yollar değil..mesela herkesin dolarını almak için bankalara koştuğu bir ülkeyi düşünelim..yönetim sistemi korumak adına mecburen bazı kısıtlamalara gitmek zorunda kalır..dünyanın neresinde olursa olsun bu gibi mecburiyetler tedbir almayı gerektirir..

Dışarıdan adamlar döviz getirmiyorsa, içerdekilerde çıkmak için (yabancılar) fırsat kolluyorsa vb. ve gırtlağına kadar döviz ihtiyacın varsa bankada döviz tutmak için tedbirler almaya mecbursundur..ben normal şartlar altındaki zorlamalardan bahsediyorum..yoksa eşşeğin kulağına su kaçırılırsa o kısmını bilemem..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Abi biz onlara soruyormuyuz, Fransa dışında kazanılan paralardan girişte niye %40 vergi kestiğini..

Şaka bir yana bu konularda konuşmak bana düşmez ama sonuçta füze rampası satmıyoruz adamlara..bizim kaçıncı ligde oynadığımızı gayet iyi biliyorlardır..
    Eminim profesyonel danışmanlık yapmadın hayatında...

7. döviz mevduatına %10 faiz versin karşılığını tl olarak yatırsınlar ben fiziki olarak gider bankaya yatırırım mesela

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    https://www.facebook.com/necmi.calis...6663209388501/

Ali Ağaoğlu'nun hikayesi Türkiye'nin son 20 yılının hikayesi...

Her açıdan.

İbretlik.

Sayfa 569/777 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •