tecrübelerim düzeltmenin bittiğini söylüyor...zaten dün de satış baskısını büyük ölçüde atlatmış idi ki dün hafif sıyrıklar ile atlattğımızdan dolayı sevinçli olduğumu söylemiştim..bu gün endeksin %0,77 düştüğü bir günde hafif de olsa artıda kapatmış olmamızın anlamı büyüktür...
son bir kaç gündür 7,20 nin altından kapanış yapmadı..sırası ile 7,24 7,21 ve bu gün de 7,25 ten kapanış yaparak bu bölgede yatayda kalarak kendini soğuttu..buraları bir çeşit dip belleyip güç topladı...sanırım hisse 7,82 seviyesindeki direnci gözüne kestiriyor...yarından itibaren anormal bir şey olmadığı sürece oralara sokulması gerekiyor...
son bir kaç gündür yazılımların hepsi çok güçlü duruyor...bu gün endeks için kötü bir gün olmasına rağmen link ve kront iyi bir prim yaptılar..logo ise düzeltme sürecinde idi ve kendisi de hafif artıda kalarak tıpkı bizim gibi düzeltmesinin sonlarına geldiğinin işaretlerini verdi..süreç olarak logo ile paralel hareket ediyoruz....
yazılımlar yavaş yavaş çıkış yapmaya hazırlanmaktadırlar...kafein de bunlara eşlik edecektir..ileride iyi bilançolar ile belki de atbaşı kafein olabilir..şu anda güçlü duruyor ve çıkış isteği çok güzel...
bakalım yarın nasıl hareket edecek ???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri