Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bu arada Yetkisiz kardeşimin yaptığı jeopolitik yorumlar gayet yerinde. Çok güzel beyin fırtınası yapıyorsun, tebrik ederim yetkisizcim. Senin yorumlarını okumak bir zevk. Halkbankın politize edildiği ve siyasete alet edildiği bu günlerde realpolitik/jeopolitik gelişmeler büyük önem kazanıyor.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bu arada Yetkisiz kardeşimin yaptığı jeopolitik yorumlar gayet yerinde. Çok güzel beyin fırtınası yapıyorsun, tebrik ederim yetkisizcim. Senin yorumlarını okumak bir zevk. Halkbankın politize edildiği ve siyasete alet edildiği bu günlerde realpolitik/jeopolitik gelişmeler büyük önem kazanıyor.
    Canimizi cikardi. Bir Iran, bir Mars, bir Nijerya..

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Canimizi cikardi. Bir Iran, bir Mars, bir Nijerya..
    Gördüm ve arttırıyorum...

na hah hah haaaa !...

*
    Selam trendciğim...Seni görmek ve okumak her zamanki gibi güzel...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

4.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Gördüm ve arttırıyorum...

na hah hah haaaa !...

*
    Selam trendciğim...Seni görmek ve okumak her zamanki gibi güzel...
    selam yetkisizcim, bakıyorum neşen yerinde, Allah neşeni ve sağlığını daim etsin. Çok güzel beyin fırtınaları yapıyorsun ve senin gibi realpolitik analizi yapanı görmedim. Eline, beynine sağlık diyorum.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •