Originally Posted by karar_anı burda öyle onlarca oyuncu var. sanırım biraz tecrübesiz olduklarından çekiniyorlar yazmaya. haksızda değiller. yok be hocam o ismi ben alacaktım ama işte olmadı. mutlaka bi anlamı vardır )
Originally Posted by EMLAK yok be hocam o ismi ben alacaktım ama işte olmadı. mutlaka bi anlamı vardır ) evet isim insanın üzerinde elbise gibidir. hele birde şöyle cak caklı bir borsacı nick i koyarsan oldun süper bir yıldız
Originally Posted by karar_anı evet isim insanın üzerinde elbise gibidir. hele birde şöyle cak caklı bir borsacı nick i koyarsan oldun süper bir yıldız öyle ise senin nick pek gelecek vaadetmiyor
Originally Posted by EMLAK öyle ise senin nick pek gelecek vaadetmiyor etmiyor tabii bende farkındayım. ama bulayım şöyle bir caf caflı nick gör o zaman
Originally Posted by karar_anı etmiyor tabii bende farkındayım. ama bulayım şöyle bir caf caflı nick gör o zaman "cafcaflınick" güzel bir nick adı üzerinde. emlak balonu patlayacak olmasaydı. bende koala yada "evlad-ı rahip" koyardım
Originally Posted by EMLAK "cafcaflınick" güzel bir nick adı üzerinde. emlak balonu patlayacak olmasaydı. bende koala yada "evlad-ı rahip" koyardım bana bir nick bul trader ile başlasın diyeceğim ama kendi nick inde hayır yok. emlak cıdan borsacımı olur derler
Originally Posted by karar_anı bana bir nick bul trader ile başlasın diyeceğim ama kendi nick inde hayır yok. emlak cıdan borsacımı olur derler varantcıya varant trader nicki yakışır üstat . varan diyorsun başka birşey demiyorsun. benimki genel konular. emlakta balon patladımı varant marant kökünü kazırlar consensus sensör nickinden iyi ama dimi ? emlak ?? orda ince bir mesaj var ama neyse diyelim.
Originally Posted by karar_anı bana bir nick bul trader ile başlasın diyeceğim ama kendi nick inde hayır yok. emlak cıdan borsacımı olur derler nick'in oldukça başarılı bayım..
Forum Rules
Yer İmleri