Alperen Ocakları döneminden tanıdığım bir büyüğüm vardı,
Mustafa Kemal Atatürk’e mesafeli olup kendisini de şeriatçı olarak tanıtırdı. Bürosuna girdim az önce 3-4 yerde Mustafa Kemal fotoğrafı gördüm. Biraz takıldım “yanlış tanımışız” dedi, iç geçirdi.
https://twitter.com/SenusiTekkesi/st...99600347467776
Bu kendilerine Kemalist diyen şapşallar, işbu projenin hedefinden bihaber olarak Atatürk'ün toplum nezdindeki saygınlığını -kasten- örselemek için ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar...Kemalist ne yaw, faşist gibi, anarşist gibi...Atatürkçü olum onun adı...Atatürkçülük !...
"Ben her şeyden önce Türk milliyetçisiyim, Misak-ı Milli bu milletin kaderidir, bir gün Türk birliğinin gerçekleşeceğine inanıyorum" diye söylediklerini, inandıklarını, vasiyetlerini yazıyoruz dönüp dolaşıp Kadir Mısıroğlu'na bağlıyorlar mevzuyu...Laiklik ayağına adamcağızı inançsız göstermek için ne çabaladı zamanında bu çapsızlar....
"yanlış tanımışız"
Tanıtan utansın...
*
Toplum olarak bu çizgiye gelip Atatürk'ün Türklük değerinde buluşmadığımız sürece birlik olmamız zor gözüküyor...Rahmetli'nin bahsettiği milliyetçilik hiç bir zaman dini sömürmemiştir abi...Türk'e İslam'a yaptığı hizmetler için değer vermiştir her daim... Siyasi söylemde ortak zemini oluşturmak için gerekli olan yol budur...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri