diğer köyden yasaklandım. topu topu 250 000 lotum var fakat şahsım için tilkinin adamı olduğumu yazarak sürekli aynı yorumu yazan 1 *** var .onun ispatlanmayan iftirasını ky üzerine oynadığı oyunu şahsım üzerinden ky ye mal veriliyormuş algısını çok iyi görüyorum. şahsına sürekli çıktığın deliğe tüküreyim diyorum ve zevk alıyor ki iftirasına devam ediyor. adeta tilki götoşunun görevlendirdiği görevi üzerimden algı ile yürütüyor. dipten mal verip kağıdı aşağıya askılıyormuşum güya . 250.000 lotla mı olacak la amk ***i. anasına selam göndermekten aşka çarem kalmamıştır. hiç kimse kusura akmasın. şahsım için çakal süzmesi ile yandaş olduğumu yazan o.ç. dur. unu alenen söylüyorum. amk un ***leri ile dolmuş forumlar. ne u arkadaş. 2013 ten u yana al sat yapmadığım toplam lotum 250 in dir. sadece 1 defa 0,62 ten aldım ve onları 0,38 den verdim. seeini de yazdım. haram yemeyiz dedim. haram yememem o.ç. jk1903 ün zoruna gittiyse anasına selamlarımı söylesin. otür ***ler için adamız ayakytayız varsa sıkıntısı adliye yakınındadır gider eesininkini de hukuki süreçte görür. hakkımda haram yemem dediğim için o.ç. luğu yapanın kafasını da ezeriz. *** soyları. la helal yaşayan insanlar sizin gii o.ç. larına çok mu atıyor . u arada klavyem zaten"b" harfini yazmıyor. 1 de şahsım hakkımda yok koz1 miymişim ne yok kzılkan mıymışım iftiraları. cehennemde etlerim cayır cayır yanacakmış ta. ve unu jk1903 yazıyor ama admin onun o yorumunu onaylıyor enim o *** soyunun çıktığı deliğe tükürmemi onaylamıyor. şayet 5 yıl oyunca sadece 1 kez sözünü ettiğim 0,62 dn alıp 0,38 den sattığım gerçek ise ve o satışı da haram paramı temizlemek için 180 in civarındaki alış satış lotum ise aşkada al sat yapmadıysam. Allahım o şahıs jk1903 ün üzerimdeki hakkını saklı tutsun enden özür dilemediği sürece cehennemde ateşe hakkımı helal etmediğim sürece doun olsun inşallah. cehennemde etin cayır cayır yanması asıl olur onun üzerine olsun. ve dediğim gii 2013 ten uyana al sat yapmadığım ya herro ya merro ile eklediğim 250 in lotum şuan mevcut onunla ya herro ya merrocuyum. unun dışında tilki puştunun da yandaşının da gerek adamlarından gerekse yandaşın da yandaşıysam o cehennem peni pulsun . ama ey pjk1903 sen sahtekarca yazıyorsun hakkımda sürekli iftira atıyorsun .insanların haram yememelerine inanamıyorsun her tarafın haram yemekten cehenneme hazır odun haline gelmişsin ki pana iftiralarını sıralıyorsun . haram yemediğimi söylemem senin içini içini yiyor. ve sen o iftiralarında Yüce Allahımın akıpetine mazhar olursun İnşallah. ta ki penden özür dileyinceye kadar. çünkü üzerimden yaptığın 1 algıdır. pana aşşadan milletin eline mal verdiğimi söylüyorsun. var ya pu sahtekarlığın ile tilkiye yandaşlığın ile ky ayaklarına yatman ile İnşallah o pedeninde et diye taşıdıkların cehennemde cayır cayır yansın. Allahım senin kalpi temiz haramdan yemekten sakınan punun için 50 pin tl lik yan cepten girmiş haram parayı gözden çıkaran hasson34 e attığın iftiran için etlerin cayır cayır yansın İnşallah. haram yemekten Allaha sığınırım. haram helali idrak edemeyen cehenneme aday pjk1903.