Originally Posted by JİNEPS Zor olan arkadaşlar karda oturmaktır! Zararda zarar kes yapmak en zorudur.. Zararda yatmak en kolayı ama acısı.. Haklısınız hocam. Birazda strateji ile ilgili benim durumum. 10 kuruş yukarıdan almaktan da gocunmam.
Originally Posted by ASAP Haklısınız hocam. Birazda strateji ile ilgili benim durumum. 10 kuruş yukarıdan almaktan da gocunmam. bende öyle yaptım hyırlısı inş gider de yukardan alırım
Originally Posted by freedım bende öyle yaptım hyırlısı inş gider de yukardan alırım Yalnız bu görüntüyü dökmek için kurguladılarsa helal olsun çok başarılı.
Originally Posted by ASAP Yalnız bu görüntüyü dökmek için kurguladılarsa helal olsun çok başarılı. Kurgu şirketin hedefler! Asap bey ky aydınlatıcı yazılar yazdınız bence buralarda devam edin.. Ben alış tarafındayım hayırlısı herkese saygılar..
Originally Posted by JİNEPS Kurgu şirketin hedefler! Asap bey ky aydınlatıcı yazılar yazdınız bence buralarda devam edin.. Ben alış tarafındayım hayırlısı herkese saygılar.. Teşekkür ederim. İğne deliğine sıkıştırdılar son dakikada. Bakalım karanlık odada neler olacak. 6 Kuruş ekledik maliyete. Kısmet. Canımız sağolsun.
yine 2 li tepe de kpattı
Karanlık odada çoğunluğu TEB' in malı 16.600 lot daha aldı AK, Günlük net: 435.189. 9.22 kapanış çok manidar oldu. Sabah ola hayrola.
Originally Posted by freedım yine 2 li tepe de kpattı Aynen. Negatif uyumsuzluk da demoklesin kılıcı gibi sallanıyor orada. Grafiğin kurgu olduğuna yatırım yaptım ama... Sabah göreceğiz artık.
Forum Rules
Yer İmleri