Sayfa 323/581 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1.  Alıntı Originally Posted by sard68 Yazıyı Oku
    o zaman borsayı unut demek ki borsada yeni Türkiye
    yani hep kaybedeceksin
    Yeni Türkiye de ben kazanıyorum veya kaybediyorum. Ama önemli olan Yeni Türkiye despk bddk veya benzeri bir devlet kurumunun objektif davranışına pek az rastladım. Benim demem devleti es geçmeniz hak hukuk bu Bist de aranmaz hale geldi. Tabi büyük ve güçlü bir kişi yoksa...

2. Bu kadar kısa süre önce bedelli yapmış iken, imtiyazlı kararlar ile bankalardan çekilerek, yatırımcıya yansımamış ancak finansal fayda sağlanmış kredilerin ikinci bedelli kararıyla finanse edilerek borsa yatırımcısına borcun ciro edilmesi bir çok açıdan tartışılacak ve adli sürece sebep olabilecek bir durum olabilir. İmtiyazlı kararlar vermenin üzerinden yıllar bile geçse bazen can sıkan sorumlulukları doğabilir, umarım bunun farkındadırlar...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Arkadaşlar ciro neden patladı ilk 6 ayda bu yıl yeni gelişmeler mi oldu şimdiden teşekkür ederim

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by pharnakia Yazıyı Oku
    spk onayı gelmedi sadece %100 artırmak için müraacat edeceğim şeklinde haber düştü kap'a şirketle görüştüğümüzde ise kısa vadeli borçları ödemek ve yeni yatırım için şart dediler yanibüyük ihtimal verecekler ama son dakikada farklı şeyler dönebilir mi bilinmez 10 ayda iki bedelli ilan eden şirketten herşey beklenir
    Teşekkür ederim kardeşim sağolasın
    Bakalım spk dan ne cevap gelicek...

***OSTIM*** OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***OSTIM*** OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirket Yönetim Kurulumuz 06.09.2018 tarihinde Şirket Merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.
    28.08.2018 tarihinde Yönetim Kurulumuz tarafından alınan sermaye artırım kararında elde edilmesi planlanan fonun ½'sinin iştirak ediniminde kullanılması öngörülmüştür. Bu çerçevede Sermaye artırımından öngörülen fonun elde edilmesi halinde, Şirketimizin gelirine ve katma değerine katkı sağlayacak firmalarla iştirak görüşmesi yapmak üzere Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verilmiştir.
    Kamuoyuna Duyurulur.
    Saygılarımızla...

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/706828

BIST

(06/09/2018 - 16:27:42)

6. napmaya çalışıyon mal spek

7.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    napmaya çalışıyon mal spek
    Spk yı gözlüyordur. Bana birşey dermi diye. Peş peşe sermaye artışı heryerde yaptırmazlar. Anca ky düdüklemek

8. Bedelli sermaye artırımından gelen finansman ile vadesi gelmiş kredi borçlarını kapatacağız denmiş olması doğurabileceği hukuki sonuçları açısından arkadaşları tutuşturmuş olmalı ki, gelen finansmanın yarısı ile başka bi şirkete ortak olacağız şeklinde açıklama yapmışlar yinede o iş sandıkları kadar kolay değil. İzleyip göreceğiz...

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 323/581 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •