Artan

14,30 10 12:36
80,90 9.99 12:35
210,90 9.96 12:36
90,10 9.95 09:55
9,76 9.91 12:36
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 12:36
95,60 -9.98 12:36
13,37 -8.42 12:36
55,50 -7.65 09:55
2,61 -7.45 12:36
Azalan Hisseler

Ýþlem

5.857.131.076,75 12:36
3.897.332.095,62 12:36
2.996.333.667,70 12:36
2.940.855.799,50 12:36
2.709.071.892,60 12:36
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by Arc en ciel Yazýyý Oku
    Ýçim darlanarak okudum.
    Peþkeþ çektiler, sattýlar, yýktýlar, kestiler, yok ettiler, bitirdiler. Yok edici hükümet olarak yazacak tarih bunlarý ileride.
    Hasta garantili hastane iþi, araç garantili köprü iþi, yolcu garantili havalimaný iþi. Hem siz kazanýn hem size iþ veren biz kazanalým. Nasýl olsa millet ödüyor. Allah belanýzý versin. Yatacak yeriniz yok.
    Þu Unakýtan denen adam, oðlu likit yumurta iþine girdi diye KDV 'yi %18 den % 8'e indirmiþti. Babaya bak babaya devlet imkanýný oðlunun ayaklarýna seriyor. Hepsi neler neler yapýyor da aklýma geldi birden.
    Milletin parasýyla sarayda EJDER meyvesi ziftleniyorlar , Atatürk havalimanýný kapatýp milletin parasýyla YANDAÞA havalimaný yaptýrýp adýný ABDÜLHAMÝD HAN havalimaný koyuyorlar sonra birlik beraberlik, ayný gemideyiz nidalarý. Ayný gemide bile olsak o gemi batarken en önce boðulacak baldýrý çýplak ak beyinlere acýyanýn ... m.

Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Milletin parasýyla sarayda EJDER meyvesi ziftleniyorlar , Atatürk havalimanýný kapatýp milletin parasýyla YANDAÞA havalimaný yaptýrýp adýný ABDÜLHAMÝD HAN havalimaný koyuyorlar sonra birlik beraberlik, ayný gemideyiz nidalarý. Ayný gemide bile olsak o gemi batarken en önce boðulacak baldýrý çýplak ak beyinlere acýyanýn ... m.
    eðer bu havalimanýnýn adýný "abdülhamit han" koyarlarsa, millet ismin uzunluðundan dolayý bir kýsaltma arayýþýna girecektir. kýsaltma olarak "apti havalimaný"ný öneriyorum...
    yatýrým tavsiyesi deðildir.

Alýntý Originally Posted by mdemir Yazýyý Oku
    eðer bu havalimanýnýn adýný "abdülhamit han" koyarlarsa, millet ismin uzunluðundan dolayý bir kýsaltma arayýþýna girecektir. kýsaltma olarak "apti havalimaný"ný öneriyorum...

benim aklýma gelen fikir, iktidar ismini ne koyarsa koysun
    sosyal medyada biz bu havaalanýný atatürk havaalaný olarak adlandýrýyoruz kampanyasý baþlatmak
    bu levent gültekinin bahsettiði sivil hareketi baþlatmak için belki baþka þeylere de ön ayak olur
    tek sorun halihazýrdaki yeþilköy havaalaýný kapanýncaya kadar geçen sürede isim karýþýklýðýný önleyecek fikir bulmak..

4.  Alýntý Originally Posted by realities Yazýyý Oku
    sosyal medyada biz bu havaalanýný atatürk havaalaný olarak adlandýrýyoruz kampanyasý baþlatmak
    bu levent gültekinin bahsettiði sivil hareketi baþlatmak için belki baþka þeylere de ön ayak olur
    tek sorun halihazýrdaki yeþilköy havaalaýný kapanýncaya kadar geçen sürede isim karýþýklýðýný önleyecek fikir bulmak..
    Eskisi Atatürk yenisi Büyük Atatürk havalimaný olabilir karýþýklýðý önlemek için

Alýntý Originally Posted by memot Yazýyý Oku
    Eskisi Atatürk yenisi Büyük Atatürk havalimaný olabilir karýþýklýðý önlemek için
    benim de aklýma ilk gelen oydu, burada büyük kelimesini isteyen istediði gibi yorumlasýn..!!

6.  Alýntý Originally Posted by realities Yazýyý Oku
    öz atatürk hava lýmaný

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •