Sayfa 76/1030 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    odeabankın o/n da stopaj uygulaması nasıl oluyor peki?
    Her banka aynı artık hocam:%5...kanun böyle diyor...yada kararname işte neyse

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    2 aydır forum uye ve yeni uye kaynıyor bunu bir benmi farkettim herkes mevduatcı olmus demekki ..2 ay oncesine kadar surada 25-30 eski mevduatcı oyalanıp duruyorduk simdi bakıyorum tanıdık nick kalmamıs
    Hareket olan yerde bereket olur...

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Miktar?
    Birde döviz ne kadar verdiler
    $ için %6 dendi. +100K için %6.25

BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Çok değerli bir bilgi, teşekkürler. Rodeo ya tanışmaya gittiğimde MT nin tutumunu çok beğenmemiştim. Konuyu biraz daha açarsam, ben baştan EFT muafiyet pazarlığı yaparım. Önce "yaparız" dedi, sonra "ayda 1-2 sefer ancak şubeden olur, internetten ya da mobilden olmaz" dedi. Ben gelemem ki deyince, kargo yaparsınıza getirdi. Ben de 3kr fazla alacağım diye, böyle kıl bir ortama bulaşmayayım dedim. Ciddi faiz farkı oluşmaya başlarsa, internetten EFT ücretini göze alıp girilebilir. Gerçi faiz farkı arttıkça, riski de artıyor anlamına gelebilir belki.
    Oksijen'de 100.000 TL üzeri bakiye olunca EFT'yi sıfırlıyordu bende internet şubesi, 100.000 TL'nin altında 4 TL alıyordu. Bakiye ne kadar süre o limitin üstünde kalmalı onu tam çözemedim, günlük değil çünkü kısa süreli 100.000 üstü bakiye olduğunda da EFT aldığı olmuştu. Belli bir gün sayısına veya ay kapanışına bakıyor olabilir belki. Ara ara 4 TL bayılıyorum, bir kez de 8 TL bayıldım.

Benim MT çok kolay ulaşılabilir değil öyle anında cevap vermiyor ama biraz geç de olsa isteklere dönüyor çözüm getirmeye çalışıyor. Günlük döviz alım satım işlem limitini de 50.000'den 250.000'e yükseltmeyi başarabildik en son.

Odeabank'ın internet şubesi mobil şubesi de kullanışlı pratik ben genel olaral beğeniyorum bankayı. Oranlar aşırı rekabetçi değil ama yine de piyasa ortalamasının üstünde ve rekabetçi oranlardan çok geri kalır yanı yok kabul edilebilir seviyelerde.

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Oksijen'de 100.000 TL üzeri bakiye olunca EFT'yi sıfırlıyordu bende internet şubesi, 100.000 TL'nin altında 4 TL alıyordu. Bakiye ne kadar süre o limitin üstünde kalmalı onu tam çözemedim, günlük değil çünkü kısa süreli 100.000 üstü bakiye olduğunda da EFT aldığı olmuştu. Belli bir gün sayısına veya ay kapanışına bakıyor olabilir belki. Ara ara 4 TL bayılıyorum, bir kez de 8 TL bayıldım.

Benim MT çok kolay ulaşılabilir değil öyle anında cevap vermiyor ama biraz geç de olsa isteklere dönüyor çözüm getirmeye çalışıyor. Günlük döviz alım satım işlem limitini de 50.000'den 250.000'e yükseltmeyi başarabildik en son.

Odeabank'ın internet şubesi mobil şubesi de kullanışlı pratik ben genel olaral beğeniyorum bankayı. Oranlar aşırı rekabetçi değil ama yine de piyasa ortalamasının üstünde ve rekabetçi oranlardan çok geri kalır yanı yok kabul edilebilir seviyelerde.
    Teşekkürler bilgi için. Bu arada Deniz O/N 21,50 +500K
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. bugün fazla oran alan olmadı sanırım
    ?

7. Dolar günlük icin aktifin reposu vergisi yüzde 15, mevduat doların yüzde 20 değil mi bilen arkadaşlar cevap verir mi lütfen

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ak
    Tl 26
    USD 6

Sayfa 76/1030 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •