Sayfa 73/900 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 577 - 584 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yok abi çıkmadım.vallahi cenabet değilim ya) Allahıma anlatmaya çalışıyorum ama kazanmama müsade etmiyor bişiler

SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İsimsiz 1.jpg

79 u almış, ya tahtaya bir babayiğit girdi, son 27 lere bakılırsa inşallah o girmiştir de şu ibişin elinde ne varsa alırda dımdızlak kalır ortada

0.77 kademesindeki 665.575 adet tek tuşşşşşş....
    BENİM DÜŞÜNCEM..KİMSEYİ BAĞLAMASIN.. ÇÖZEMEM..

4. inşallah artık arabamı alırım.

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    Çok sıktın ve çok sıkıştırdın spek; üçgeni bir yere kırman gerek artık ya yarın yada en geç salı gününe kadar ya 0,75 altına yada 0,78 üstüne sert kırılım olması gerekir.

Nasip ve sabırla zarardan Kar'a geçmek için bekliyoruz spekcim.
     Alıntı Originally Posted by Dr.Okan Yazıyı Oku
    Dün yapmış olduğum yorumun grafik haLi...

Bakalım kırmızı kare ile işaretlediğim kesişme yine olacak ve tarih tekerrür edecek mi...?

Daha önce de belirtmiş idim haftalıkta macd aşağı kesti o korkutuyor ve bana göre de o baskılıyor hisseyi.

Hisse 16.02.2017 de 0,90 gördü ve o tarihten sonra belini doğrultamadı ve sürekli düşüyor.
    Salıya kadar kırılım gerçekleşir dedik ama spekcim Çarşamba yaptı.

0,80 aşması ve üzerinde kalması ÇOK önemli, aşar ve üstünde kalır ise 0,84 ve 0,87 denemesi gelebilir.

Hisse de kısa'da bakınca bayrak flama var...!!! iyice sıkışmış idi ve bir yere kırılım gerekiyor idi, kırıldı İnşallah kalıcı devam eder.

Uzun bakınca ise simetrik üçgen var, ve 0,75 altı dediğim gibi mokoko olur 0,80+++üstü ise kapanışlar ise süper olur.

Nasip ve sabırla bekliyorum spekcim.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

6. yok yok hacı abi yapacak bişeyler bekleyelim bakalım sessizlik iyidir iyi...

Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    Zamanında demişiz bundan ne köy olur ne kasaba diye.
    Güzel tespit.. Bundan köy de kasaba da olmaz.. Ama bundan ne olur, izleyelim görelim..
    BENİM DÜŞÜNCEM..KİMSEYİ BAĞLAMASIN.. ÇÖZEMEM..

8.  Alıntı Originally Posted by sertmert Yazıyı Oku
    0.77 kademesindeki 665.575 adet tek tuşşşşşş....
    ve...

0,78 kademesinde ki 188,784 adet tek tuş..

0,79 kademesinde ki 433,208 adet tek tuş..

güzeL hareketler bunLar İnşallah devamı geLir ve kalıcı olur.

0,80+++ ve üstü kademelerde de tek tuş sağLam aLımlarını rica eder, saygıLar sunarım sipekcim.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

Sayfa 73/900 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •