Sayfa 97/506 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 769 - 776 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. Bugünkü kapanış benim açımdan cok guzeldi,aklındaki formasyona uygun kısa bir düzeltme gerekliydi.heleki endeksin 2 bin puan oynadığı bir ortamda tahtayi cok guzel stabilize etti eleman.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dün bir çok hisseye güzel alışlar geldi...biz pek yükselmedik o yüzden de düzeltme olması çok zor...bence bu gün çıkış yapmamız lazım diyor mantığımız...ekürimiz logo dahi yüzde 10 çıkışı görmesine rağmen kapanışını %4 civarı bir artılı ile yaptı...bu gün canlanma belirtileri görebiliriz...
    Düzeltme iyi oldu keko hocam

3. Şimdi söylemek biraz erken ama ben bu yıl içinde çift hane olasılığını zayıf görüyorum. bu tahminim dursun bir kenarda bakalim ne olacak.YTD

4. GÜNLÜK pasta

5. Haftalik

6. Beklentim dahilinde haftaya oncelikle 20 ve grafik oturursa 40 direncleri sırasıyla test edilebilir. YTD.iyitatiller

7. Vay arkadaş bir haftadır yorum yok.gemiyi ilk önce yorum yazanlar terk etmiş satıp gitmiş anlaşılan topikteki görüntü bu.

8.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Beklentim dahilinde haftaya oncelikle 20 ve grafik oturursa 40 direncleri sırasıyla test edilebilir. YTD.iyitatiller
    40 hadi grafikle anlaşılacak dedik ama bu hafta 20 beklentimizde hayal olacak bu gidişle eğer ki 7 yi yeni direnc yaparsa benim umudum bu ay için biter.endeksten bir adım onde koşuyor düşmek icin garip bir tahtacimiz var.YTD

Sayfa 97/506 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •