-
1 tane spekin eline kaldık ya.
Böle hisseye bir daha bulaşmamak laızm.
-
10 lotları gönder belki almaya gelir birileri.
-
gözlemlerim..
*patron istanbul,a geldiğinde hisse hareketleri başlıyor ( bendeki izlenim, bizzat yönetiyor )
*ne zaman yurt dışı seyahatlerine çıkıyor, hisse stabil.
*bu günlerde hisse hareketli, çok net bir operasyon hazırlığı var.. ama ne olduğunu kestirmek zor.
*şirketin % 10 nu kimin eline geçti ?
*kira sözleşmelerinin büyük kısmı dolar, sonra euro ile yapılıyor..ve borçlar.....
*patron korkmuyor, şirketim 1,5 milyar dolar diyebiliyor ve rahat, bizler tedirginiz neden ?
*düşünüyorum.. empati falan derken.. ya en kötü bir yabancı ortak alırım,
*yabancı olmazsa olmasın, çok kıymetli arslarım var, örnek sakarya.. örnek sancaktepe.. sur yapı durumu % 25 ama açıklama yok.
*eylül ayı ve 3 çeyrek bilançolar..rysaş'ın bazı zorunlulukları falan derken.. hissedeki hareketlilik de çok manidar..
* sonuç şahsım adına.. 0,61 maliyetlerim var 1,60 vermedim.. 1,71 vermedim..dolar bazlı geçmişe dönük değerleme yapmam.
karar verdim oğluma hazine bırakcam.. ne zaman bulursa.. o zaman.. bulamazsa batsın umurumda değil.. gemide kaptan Durmuş )))
ytd.. düşündüklerimi yazdım.. biraz da mizahi olsun..
-
-
Bir oyun dönüyor normal hareketler değil ama fiyatta hep aşağı geldi.Uzun bir süreç olacak.
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tüm gün bekleyip 18.08den sonra 0,81den 250-300k almak... Yarın 82'den satmak için mi ?
-
Kendim çalıp kendim söylüyorum.
Böle hisse olmaz olsun.
-
Ne gûzel işte[emoji106]
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri