Sayfa 174/1030 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ek 20178

Daha once ING den boyle bir bildirim alan oldu mu acaba?
    Ben hoşgeldini bitirmiştim bana gelmedi. Hatta 6 ay öncr müşteri hizmetlerine yazılı talepte bulunmuştum uzatılması adına, ama uzatmamışlardı. Gönderdiğinizi araştırayım, uzatırlarsa yararlanalım iyi olur. ING Turuncu'da boşta bakiye de kalmadığı için oran iyi olduğunda kazançlı oluyor. EFT de ücretsiz. Günlük yatır çek işlemlerinde masrafsız kullanım kolaylığı sağlıyordu aktif kullandığım zamanlarda.

Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Ben hoşgeldini bitirmiştim bana gelmedi. Hatta 6 ay öncr müşteri hizmetlerine yazılı talepte bulunmuştum uzatılması adına, ama uzatmamışlardı. Gönderdiğinizi araştırayım, uzatırlarsa yararlanalım iyi olur. ING Turuncu'da boşta bakiye de kalmadığı için oran iyi olduğunda kazançlı oluyor. EFT de ücretsiz. Günlük yatır çek işlemlerinde masrafsız kullanım kolaylığı sağlıyordu aktif kullandığım zamanlarda.
    Ben bugun konustum telefonda ve dedim ben 1.5 yildir musterinizim ama hosgeldinin 2 puan altinda faiz aliyorum. En azindan bunu hosgeldin seviyesine cekebilir miyiz dedim ve kapi orada dedi

Musteri temsilcisi bana bu bildirimden bahsetti ama ben almadim dedim.

Siz bir arayin ve buraya yazin, bana da ozel mesaj atarsaniz sevinirim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
     Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Halkbank nalcacı şubesi konya100k için %25 veriyor bilgi

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bugün için güzel bi oran zira ben konya şubesinde 24 alabildim.pazartesi günü için bu oran yetersiz gelebilir.
    I LOVETHAILAND

4. yahu.. dostlar.. arkadaşlar.. forumdaşlar.. yoldaşlar..

şimdi sn yuji'nin oranları toparladığı listeye tekrar baktım.

"80" adet oran paylaşımı var.. ancak sadece "28" inde temdit mi yeni mi bilgisi var.

hoşgeldin ile temdit çok farklı oranlar olabildiğinden, verdiğiniz oranlar amacına tam hizmet edemiyor böyle olunca.

ricam..

oran paylaşırken, mümkünse
    (kabaca da olsa) miktar, vade ile birlikte... yeni müşteri mi temdit miyi belirterek paylaşmanız...

ki çabanız, katkınız işe yarasın.

syg.

5.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Aktif 28 bono MK ise 26,54...Çöp....Zaten 27-28 veriyorken burgan...Ne işim olur aktifle...
    Mk nedemek oluyor acaba? Ve Aktif 28 veriyor ise 2bin dışarda kalması şartıyla burganın 29 vermesi gerekmiyor mu kar için? Bilgilendirme sağlarmısınız? Teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by Tolga Yazıyı Oku
    Mk nedemek oluyor acaba?
    mevduat karşılığı olsa gerek.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Yazili talimat verilmesine ragmen eft limitinizi artirmayip 50 k da tutan bir banka ile calismaya devam eder misiniz ?
    cidden sekerbank in yaptigi beni baya bir tereddute dusurdu bugun..
    Arkadaslar,
    Sekerdeki eft limitim günlük 1m. Ama bunu çıkarken degil parayı getirmeden, hesabı acarken talep ettim. Siz de oyle yapın. Ha bu arada cıkarken, yani son kuruşa kadar transfer ederken, daha önce kısmi transferlerde hic sormadıgı guvenlik resmini sordu. Hatırlayamadım, bloke oldu. Call center yavas davrandı, olayı cozerken. MT sinin devreye girmesiyle halloldu.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ama uzun suredir forumu takip ediyorum. Gercektende verimli paylasimlariniz oluyor. Bilgili arkadaslar cok. Sormak istedigim sudur. E turuncu hesapta param var. Ingbank ne kadar guvenilir. Durum kotulesirse imarbank olayi yasanmasin?

Sayfa 174/1030 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •