Sayfa 586/777 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Walla ne güzel..rezerv paraya sahip olmak ne güzel..

Milleti teyakkuzda tut, onca bütçe açığına rağmen ucuzdan borçlan.

Aha işte budur; millet sonsuza kadar teyakkuzda kalırsa ABD batmaktan kurtulur..

Ahmetciğim üzgünüm ABD'nin battığını göremeyeceksin..
    batmaktan ne kastettigine bagli

Icinde yasayan benim battigini goruyorum. Batiyor diyorum bak batti demedim

Alim gucu her gun dusuyor buna 100 de 100 eminim. tek basina bu bile battiginin gostergesi

ama TR de yasayan ve sabah aksam Netflix izleyen averaj zekada bir adamsan "Amerika suppeeeer"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,272
    Bizler dolar için forum açarken ,
    Ruslar sakız almak için bile dolar isterken ,
    Çinliler ABD vatandaşı olmak için lotto düzenlerken ,
    Türkiye okumuş yazmış tayfayı ABD ye gönderip yerine Suriyeli alırken ,
    ABD ye batacak demek hiç gerçekçi olmaz .
    Doların kullanılmadığı tek yer ABD dir . . .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bak gund şuraya yazıyorum...

Kur bir daha 7 lere dayansın , saraydan çıkan höykürüşü bütün ülke duyacaktır...

Ondan sonra tutabilirsen tut hacıyı...
    Saray bundan neden etkilensin ki? Mesela bas bir şok faiz daha,çek doları 5.50 ye,çevir tüm döviz mevduatları TL ye 5.50 den,bas tuşa durdur döviz satışını,borçların faizine birkaç yıl yetecek kaynak yaratmış olmaz mı? Artanıyla istenilen şirketler bile bataktan kurtarılabilir.Mevduat miktarı kritik bir eşik üzerinde ve dolar çekilebilecek en alt noktadayken böyle birşey yapılamaz mı? Ondan sonra içeriden kimse döviz de alamaz,borç faizleri ödenebildiği için bir dengelenme sağlanır,piyasa dönmeye başlar,zaten bu operaasyonla piyasayı iyice TL ye boğmuş olursun,bu likidite borsaydı vs. bir yerlere akar.Enflasyon ve vatandaş delirir ama saraya birşey olmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bizler dolar için forum açarken ,
    Ruslar sakız almak için bile dolar isterken ,
    Çinliler ABD vatandaşı olmak için lotto düzenlerken ,
    Türkiye okumuş yazmış tayfayı ABD ye gönderip yerine Suriyeli alırken ,
    ABD ye batacak demek hiç gerçekçi olmaz .
    Doların kullanılmadığı tek yer ABD dir . . .
    Cin ve Hindistan a lotarya ile green card hicbir zaman verilmedi

Cunku nufuslari cok yuksek zaten ABD nin heryerine dolmuslar o yuzden green card a lotarya uzerinden basvuramiyorlar

5. Could A Coalition of the "Friends of Turkey" Ride to Turkey's Financial Rescue?

CFR'de Brad W. Setser, Türkiye'nin IMF'ye gitmeyeceğini, bunun yerine Rusya+Katar ortaklığının, Türkiye'ye 50 milyar dolarlık kredi açabileceğini yazmış.

Avrupa ve Çin'i ise, kestirmeden, Türkiye'ye yardım edebilecek devletler listesinden çıkarmış.

CFR, Amerikan derin devletinin beyin takımı olduğuna göre ve Katar, içinde çok büyük bir ABD askeri üssünün olduğu çok küçük bir devlet olduğuna göre, Katar diye yazıp ABD diye okusak doğru olur mu acaba? Eğer durum buysa, ABD+Rusya ortaklığı, Türkiye'ye kredi açmaya hazırlanıyor demektir. Bu da ikinci (ve örtülü) bir Yalta anlaşmasının varlığını gösteren bir işaret daha olarak yorumlanabilir mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Burada dolar kuru problemini halletmek için yapılan önerileri okuyorum da (eğer dalga geçmiyorlarsa) : millet hayatı, bilgisayar oyunu zannediyor galiba...

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Cin ve Hindistan a lotarya ile green card hicbir zaman verilmedi

Cunku nufuslari cok yuksek zaten ABD nin heryerine dolmuslar o yuzden green card a lotarya uzerinden basvuramiyorlar
    EĞER;
    Çin ve Hintli olup,eşleri green Card başvurusu yapabilen ülke vatandaşlarından ise lottary kazanmış eşler üzerinden Green Card alabiliyorlar...

8.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Could A Coalition of the "Friends of Turkey" Ride to Turkey's Financial Rescue?

CFR'de Brad W. Setser, Türkiye'nin IMF'ye gitmeyeceğini, bunun yerine Rusya+Katar ortaklığının, Türkiye'ye 50 milyar dolarlık kredi açabileceğini yazmış.

Avrupa ve Çin'i ise, kestirmeden, Türkiye'ye yardım edebilecek devletler listesinden çıkarmış.

CFR, Amerikan derin devletinin beyin takımı olduğuna göre ve Katar, içinde çok büyük bir ABD askeri üssünün olduğu çok küçük bir devlet olduğuna göre, Katar diye yazıp ABD diye okusak doğru olur mu acaba? Eğer durum buysa, ABD+Rusya ortaklığı, Türkiye'ye kredi açmaya hazırlanıyor demektir. Bu da ikinci (ve örtülü) bir Yalta anlaşmasının varlığını gösteren bir işaret daha olarak yorumlanabilir mi?

Rusya dan kurtarma paketi almak demek nato dan ayrılmamız gibi aynı etkiye yol açabilir mi ?🙂

Bir diğer mesele, diyelim para geldi ve bu seneyi kurtardık, ya sonra?

Tek çözüm basiretsiz tüccarların ayıklanması.. piyasa ancak bu şekilde sağlıklı işleyişe tekrar kavuşur.

Sayfa 586/777 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •