Spekcim; gene tek duJ zamanı 0,80 - 0,81 - 0,82 kaldır yap hacmini vur show'un dibine en kötü 0,84+++kapat bugünü lütfen
HüLya da mi yassah![]()
Spekcim; gene tek duJ zamanı 0,80 - 0,81 - 0,82 kaldır yap hacmini vur show'un dibine en kötü 0,84+++kapat bugünü lütfen
HüLya da mi yassah![]()
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Spekcim; teşekkür ederim ben 0,84 demiştim ama sen 0,83'ekadar aLmışsın. Buna da şükür.
Yarın şimdi daha da önemli 0,80 aLtı artık oLmamalı belki dönüp onay aLmak ister, 0,80'den ama asla altına sarkıp kapanışLar yapmamalı.
Yarın 0,84 geçer ise 0,87 direncine yoL alır. Günlükte macd öpüştükesişti. İnşallah yarında çok iştahlı ve hacimli çıkarız.
Malum YYAPI - YGYO arasındaki makas % 50 ye kadar açıldı...İnşallah arayı oLumlu yönde kapatırız.
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.![]()
Dünde belirtmiş idim;
Yarın şimdi daha da önemli 0,80 aLtı artık oLmamalı belki dönüp onay aLmak ister, 0,80'den ama asla altına sarkıp kapanışLar yapmamalı.
Yarın 0,84 geçer ise 0,87 direncine yoL alır. Günlükte macd öpüştükesişti. İnşallah yarında çok iştahlı ve hacimli çıkarız.
Spekcim, Şuan NŞA'da senin 1,xx leri zorlaman gerekiyor idi, hem endeks bazında hemde YYAPI ile arandaki fark sebebi ile buralarda olmaman gerekiyor idi.
0,84+++ tek tuş gelir ve 0,83'teki Milyon desteği 0,84+++ koyar ise 0,87 ve üstü hedef olur.
Ama 0,84 ve 0,87+++ kapanışlar beni mutlu eder.
Yer İmleri