Originally Posted by
TRENDHOUND
yetkisiz kardeşim tabii yazmaya ve bizi aydınlatmaya devam edecek bundan hiç şüphem yok, burada hiç kimsenin anlayamadığı çok özel ve de makro açıdan çok önemli bir alan olan bölgesel/küresel jeostrateji konusunda son derece önemli bilgiler verip stratejiler geliştiriyor kendisi, bol bol da beyin fırtınası yapıyor, şahsım adına yetkisiz kardeşime kucak dolusu teşekkürü bir borç bilirim ve yorumlarına aynen devam etmesini istirham ediyorum, bir kaç kişinin eleştirisine ve olumsuz yorumlarına kafayı takma sen, bu tür homurdanmaları normal karşılaman gerekir çünkü uzun süredir forum ortamlarına aşinasın
Bence siz bol bol grafik ve gün içi pastalarla devam edin abi...Ben 3-5 fırın ekmek yiyeyim de öyle geleyim...
Hadi diğerlerini geçtim Sen de OKUmamışsın yazdıklarımı...Buraya şaşıyorum yeminle...
Sonuçta bu arkadaş "boş işler" diyerek buradaki boşluğu o yaydığı enfes koku ve grafikler eşliğinde dolduracağı iddiasında bulunmuş ve bu konuda kendisine makul bir süre tanımak benim gibi akademik anlamda hocalık yapmış biri için olmazsa olmaz...Ben ki bu "şans verme" mevzuunda en sevmediğim adamın resmine mühür basıp oy kullanmış biriyim...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri