Sayfa 538/1032 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    devam etmesine evet diyorum.

nedenleri: foruma renk katıyor, bir sürü araştırma ve beyin yorma ürünü hap olarak önümüze konuyor, düşünce ufkumuzu başka boyutlara taşıyor, en azından üzerinde kafa yormamızı sağlıyor.

forumlarda her renge ihtiyaç var. alternatif fikirler forumların zenginliğidir.

saygılarımla,
    Dogru diyorsun sn. muhendis Ankara, ama bu topic Halk Bankasi ile ilgili. O yuzden konudan sapma olarak dusunme haklari var banka ile ilgilenenlerin. Yani herkes hakli. Neyse oylama karar versin, hepimiz sonucuna razi olalim kimse incinmeden. Oyun icin tesekkurler.

ben teşekkür ederim sayın 666.

oylamaya sunmanız bile büyük incelik.

sevgiler, saygılar...

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Oylamaya koyalim o zaman her medeni ortamda oldugu gibi. Normalde alakasiz olabilir ama, olayimiz tamamen siyasi oldugu icin bence yetkisiz'in yorumlari degerli. Tabi ki herkez ilgilenmeyebilir.

Oylama yapariz 3 gunluk kimse kimseyi kirmadan olay biter. 3 gun sonar herkes sonucuna katlanir.

KONU: Yetkisiz'in jeopolitik yorumlari devam etsin mi?

Evet
    Drexty
    TRENDHOUND
    Ayan

Hayir
    alekks
    ayransiz

Cekimser
    666 (anlamiyorum tam, beni asiyor)

Forumu okuyan herkese acik. Medeni cesaretinizi gosterin, oy kullanin.
    Devam etsin. Genel bilgi vermesi itibariyle ufuk açıcı olduğunu düşünüyorum. (beğenmeyen arkadaşlar da okumaz geçerler, olur biter bence)

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

oylamayı uygun bulmuyorum.
    her insanın düşüncesi kendi varlığıdır.
    istiyorsa yazsın .
    rakamsal demokrasiye inanmıyorum.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. Kesinlikle EVET....

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    rakamsal demokrasiye inanmıyorum.
    Bir bu eksikti

Cekimsere koyuyorum hocam seni.

Alıntı Originally Posted by easa Yazıyı Oku
    Kesinlikle EVET....
    Abi hemen olayi riglemeyin. Tek mesaj foruma o da oylamaya

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    yetkisiz kardeşim tabii yazmaya ve bizi aydınlatmaya devam edecek bundan hiç şüphem yok, burada hiç kimsenin anlayamadığı çok özel ve de makro açıdan çok önemli bir alan olan bölgesel/küresel jeostrateji konusunda son derece önemli bilgiler verip stratejiler geliştiriyor kendisi, bol bol da beyin fırtınası yapıyor, şahsım adına yetkisiz kardeşime kucak dolusu teşekkürü bir borç bilirim ve yorumlarına aynen devam etmesini istirham ediyorum, bir kaç kişinin eleştirisine ve olumsuz yorumlarına kafayı takma sen, bu tür homurdanmaları normal karşılaman gerekir çünkü uzun süredir forum ortamlarına aşinasın
    Bence siz bol bol grafik ve gün içi pastalarla devam edin abi...Ben 3-5 fırın ekmek yiyeyim de öyle geleyim...
    Hadi diğerlerini geçtim Sen de OKUmamışsın yazdıklarımı...Buraya şaşıyorum yeminle...

Sonuçta bu arkadaş "boş işler" diyerek buradaki boşluğu o yaydığı enfes koku ve grafikler eşliğinde dolduracağı iddiasında bulunmuş ve bu konuda kendisine makul bir süre tanımak benim gibi akademik anlamda hocalık yapmış biri için olmazsa olmaz...Ben ki bu "şans verme" mevzuunda en sevmediğim adamın resmine mühür basıp oy kullanmış biriyim...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Sayfa 538/1032 İlkİlk ... 38438488528536537538539540548588638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •