Sayfa 234/1030 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Call center'ı arıyorsanız vakit kaybı olur
    Ben direk şubedeki müşteri temsilcisinin telefonunu arıyorum, bazen de whatsapp'tan yazışıyoruz
    Aynen . Orda çok sıra beklenebiliniyor . Fakat direk çalıştığımız bankanın müşteri temsilcisine telefon açıyoruz. Yada mobil den iletişim ( tlf. Msj. Whatsapp)

2.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Burada günlük kral masalına kanmayın.Burada 2 aydır adam günlükte hala neyi bekliyorsa.Çeyrek sonu sadece alacağım 50 baz puan faiz fazlası olur...Şimdi 28-29 yerine 24 ile günlük gidip,ay sonu 28,50-29,50 ile bağlasan da zararın olur...Yeter ki yıl sonunu kaçırmayın..Geçen sene bir puana yakın artışlar olmuştu.Bu sene bu faiz oranlarıyla kim bilir neler olur...Her zaman ki gibi kendi görüşlerim beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir...

Size yatırım tavsiyesinin kralını vereyim.Böyle giderse bir yerden dolara girecem.Adamlar perşembe günü 6,03'den doları aldı gene dört köşe.Biz de yarım puan için banka banka dolaşalım..Ben ne zaman dolara girsem dolar düşüyor..O zaman toplayın dolarları....

Sonra bana dua edersiniz.Doları merkez indiremedi ben girince,iner...
    Sayın bonocu, yıl sonu olayını anlatır mısınız? Hangi günler avantajlı olur? Tşk.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Son bir kaç haftadır oran paylaşımlarımız arttı
    Ne kadar çok paylaşım olursa veriler o kadar sağlıklı olur

teşekkür ediyorum herkese

http://www.hisse.net/topluluk/showth...06#post2639406

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    garanti faktoring 61 gün

iskontolu bono ihracına çıkıyor.

duyan bilen gören var mı oranlar ne durumda

teşekkürler.

syg,
    Nitelikli yatırımcılara satılmak üzere talep toplayacakmış. Nitelik önemlidir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. YENİ BİR DOLANDIRICILIK DAHA��
    gizem hanimin basina gelenler .

Çarşamba günü öğle saatlerinde evde telefonumla arama yapamadığımı farkettim.
    Birkaç kişi whatsapptan seni arıyoruz neden açmıyosun diye yazınca aranabiliyor olamama şaşırdım fakat hatlarda problem olduğunu düşünüp önemsemedim. Aradan geçen 1-2 saat sonra TEB bankasından arka arkaya krediniz onaylanmıştır, şu hesaba 38.000 eft yapılmıştır şeklinde mailler aldım.
    Önce hatalı mail olacağını düşündüm hemen internet bankacığına girdim.
    Fakat herzamanki şifremi yazmama rağmen hatalı şifre veriyordu.
    içimi bir huzursuzluk kapladı.
    Hala arama yapamıyor olunca apar topar kendimi bankaya attım.
    Hesabım incelendi ve bunun doğru olduğunu hesabımdan tüm para,kmh hesabı,kredi kartı nakit avans çekildiği ve artı olarak internet bankacılığından anında tek tuşla onaylı kredi ile 20.000 kredi çekildiği bilgisi verildi.
    Banka görevlisi genel merkezi aradı.
    Onlar " Gizem Aksoy’un bankamıza ait numarasından bu işlem için bilgilendirme araması yaptık ve bu işlem bilgim dahilindedir onayı aldık"dedi!!!
    Ben bu nasıl olur diye krizlere girip telefonumla saatlerdir arama yapamadığımı ve arama alamadığımı söyledim.
    Derhal karakola gidip savcılık yazısı getirmemi paranın karşı bankaya geçtiğini ama işlemin usulsüz olduğunu bildirip bloklanabileceğini söyledi.
    Ben karakola koştum.
    Benim ardımdan banka müdürü karakola geldi ve tüm dökümlerimi karakola iletti.
    Polis sim kartımın kopyalandığını ve bunların bir dolandırıcılık çetesi olduğunu söyledi.
    Hemen Turkcell’i aradım ve asıl şoku yaşadım.
    Müşteri hizmetleri öğlen sıralarında İstanbul Pendik Turkcell şubesinden yedek sim kart çıkarıldığını, o sim kart bir telefona takıldığı an benim hattımın bloke olduğunu belirtti.
    Normal şartlarda kimlik ve hat sahibi olmadan asla böyle bir işlem yapılamayacağını bunun için şubeye dair acil inceleme başlattıklarını bildirdiler.
    Yani anlayacağınız birisi benim adıma yedek hat alıp banka ile Gizem Aksoy'um diye konuşmuş bile!!!... Sonuç olarak savcılık raporu ile işlem şuan bloklandı, Araştırmalardan sonra paranın hesabıma geçmesini umuyorum.
    Fakat ben yarım saat daha gecikmiş olsaydım banka kapanacak ve o para çoktan kontrolden çıkmış olcaktı...
    Tabi ki bu işin peşini bırakmayıp başta Turkcell ve TEB bankasına yetersiz güvenlik sebebiyle büyük bi dava açacağım.
    Ama bu konuda herkesi dikkatli olması için bilgilendirmek istedim.
    Çünkü polis yavaş yavaş bu olayın yayıldığını belirtti.

Artık bu hayatta nasıl güvenli yaşayacağız orası büyük bir soru işareti...?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    İş bank kimsede Yok galiba . Diğerlerine göre 32 güne 25 sabah iyi yerden bağlamışım. Şube Dudullu olduğunu yazmıştım. 1114 şube kodu.
    3-4 gün önce İş Bankasının dolar oranlarını sormuştum ama kimseden ses seda çıkmamıştı. TL de olsa İş Bankasından oran görmek güzel, oran da gayet iyi. Hesap ticari mi acaba?

Bu gün bana sms geldi falan bankadan almış olduğunuz kredinin dosya masrafları hesabınıza aktarılmıştır falan birde link vermişler ....
    Benim hayatım boyunca kimseden ne borç almışlığım ne de kredi kullanmışlığım var...Sadece kredi kartı kullanıyorum..
    Neyse cepten linke tıkladım adam bankanın sayfasını kopyalamış ve .com adresi oluşturmuş....Şimdi o bankadan kredi kullanan ve internet bankacılığı olan biri dikkat etmez ise şifre falan anında karşı tarafta.........
    Sonra hesap boş.........

8. Büyük ihtimal Turkcell çalışanı işbirlikçidir. yani çete üyesidir.

Sayfa 234/1030 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •