Sayfa 166/829 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. [IMG][/IMG]
    ödemelerden bunalan adam kredi için bankaya gider,müdüre 100 binlik kredi çekmek için talepte bulunur...müdür bi adama bakar bi dosyaya ,bi adama bakar bi dosyaya...sonra elindeki madeni parayı yere atar....adamdan parayı almasını ister adamcağız da parayı alıp müdüre geri iade eder...müdür se dosyayı kapatıp kusura kalmayın ben sizde bu parayı ödeyecek g...t göremedim der....
    bizimkiside o hesap üç günde endeks 4000 çıktı....biz 44 den 45 e varamadık...kusura bakmayın ama görünen ,şu an bu hisseyi alıp da götürmeye kimsenin g..tü yemiyor..

2. [IMG][/IMG]baalım hacı kızdı....seanslık duruma geçti.....

3. elinizde hisse yoksa ,, lütfen Koç Holdingin hisselerini almadan önce şunlara dikkat edin
    1 - hükümet karşıtı muhalif olduğunu unutmayın , aynı Doğan holding gibi , kelle koltukta ! ,,, Sabancılar en son vergi indiriminden faydalandı , Koçlara zırnık çıkmadı , ona keza ihalelerde öncelik yok , yatırım teşvikindende faydalandırılmadı >> KOçlar ,,, Ttrak , Arçelik , Kchol , Tupras , Ykbnk ve diğerleri Ali'nin başkanı olduğu Fener hissesi de dahil ,,
    amacım karalama değil , gerçekleri bilin ve anlık yükselişlere bakmayıp ana fikiri sunmak ,,,

TTRAK ne olur ,, 2019 yılında hurda teşviği süreci var , bakalım plana koyucaklarmı koymayacaklarmı o da belli değil , sadece beklenti , ( hisseye etkisi büyük olur ) olumlu yansır ,,
    yalnız şu dediklerimi bir yere not , edin !

hisse şuan an , 2008 yılındaki krizin aynısını yaşıyor ,,,hissenin tabanı 40 -45 - 47 buralarıdır ,,, az çok fiyat farkı gözetmeden buralardan kumbara gibi atın kenara ,,, ( bütçenize göre hareket edin ,, ( acil kullanıcağınız para , kredi vb asla asla girmeyin , ihtiyacınız olmayan atıl paralarınızla alım yapınız )

hisse hala genel düşüş trendinde yavaş yavaş çıkmaya başlıyor ,,, genel şelale yükseliş vakti gelicek , ardından yavaş yavaş 2019 - 2020 - 2021 yıllarını bekleyin !! 40 tl niz kaç para olucak , kaç katı artıcak ,,,, dileyen karını aldımı istediği zaman uçabilir,,,
    sabır - sabır - sabır

Not : tüm bunların yanında olağanüstü halleride aklınızdan çıkarmayın ,( deprem , savaş , siyasal çöküntü vb ) paranız pul da olabilir.. onun için özellikle belirtiyorum , acil kullanıcağınız para , kredi çekip hisse alımı , hatta bir başkasından alınan emanet para asla asla alım satım yapmayın , sadece ve sadece cebinizdeki parayı kullanın ,,, ki kafanız rahat olsun ,,,

GIDA , buğday herr türlü üretim = Traktör , Biçerdöver , Türkiyede Traktör üretim lideri TTRAK , Traktör olmadan hiç bir tarım yapamazsınız ,,,
    kriz ortamlarında , Gıda sektörü yıkılmaz , her zaman iş yapar

TTRAK - Aylık Grafiktir , 2008 - 2018 yıllarını kapsar

4. çok gitti ya düzeltme yapıyor dallama......kertenkelenin dişisine kertilen kele derlermiş......bunlarda kendi kendilerini kertiyorlar

45.440 maliyetle aranizdayim ortaklar. Umarım uzun vade beklentilerimiz gerçekleşir.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 46.58 den girdim bende. İhracatçı firma.
    388 milyon dolara böyle bir firma veren varsa kafayı üşütmüş demektir. New Holland traktörleri fabrikası boru değil....

7. mal para etmiyo bu aralar. temettü tarihine kadar ii bi fiyata gelir umarım

8. geçen haftamıydı bi yüzde 4-5 civarı yaptı bir günde o zaman umutlanmıştım.

Sayfa 166/829 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •