ADANA neden böyle yaaaaaaa....Büyük te şehir imkanları da var aslında...Çok üzülüyorum o şehirin durumuna...Herşey her pislik onlarda...Çok kötü nam saldılar...Silinmez de kolay kolay...
Adana merkez patlıyo herkez...
ADANA neden böyle yaaaaaaa....Büyük te şehir imkanları da var aslında...Çok üzülüyorum o şehirin durumuna...Herşey her pislik onlarda...Çok kötü nam saldılar...Silinmez de kolay kolay...
Adana merkez patlıyo herkez...
Son düzenleme : EREGLTUPRS; 18-09-2018 saat: 12:13.
Milliyet'te başlık:
"Türk balığı dünyada aranan balık haline geldi"
Zinhar haklı.
Biz de arıyoruz. Bulamıyoruz.
*deutsche bank ceo'su, "türkiye'deki gelişmeler birçokları için sürpriz oldu ve piyasalardaki belirsizlik yüksek"
*deutsche bank ceo'su, "türkiye'deki gelişmelein diğer gelişmekte olan ekonomilere bulaşması riski görüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TFX Target gün içinde dahi dolar ve euro alım satım makasını çok aşırı açmış. Limitli alım emirlerim var, tanımlı teminatlarım vardı. Teminat ilavesi yapayım dedim, bir baktım tanımlı teminatım yok görünüyor. Çakallar. Fiyat verdiğim emir seviyesine gelse alım emri teminatım olmadığı için gerçekleşmeyecekti. Tekrardan teminat tanımlama yaptım.
Yer İmleri