Sayfa 172/1000 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ha sen ne yaparsın derseniz,ben artık faiz seviyesinden bağımsız altından vazgeçmem.Bu gelen dalga bize özgü değil,olay 90 lı yılların olayı değil,dünya bambaşka bir mecraya gidiyor altın dışında bir şeye para bağlamam ben uzun süre.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha sen ne yaparsın derseniz,ben artık faiz seviyesinden bağımsız altından vazgeçmem.Bu gelen dalga bize özgü değil,olay 90 lı yılların olayı değil,dünya bambaşka bir mecraya gidiyor altın dışında bir şeye para bağlamam ben uzun süre.
    Altın ve dolar kardeş yatırımlar ülkemizde....
    Altının fiyatını da dolar fiyatı belirliyor gram altına yatırım yaptıysanız (ons ve dolar)
    Yatırım kararınız dan dolayı sizi tebrik ediyorum...
    ABD de son bir ralli den bahsedenler var
    Eğer bu gerçekleşirse biraz beklersiniz gibi yok direk dünya karışırsa kısa sürede Hawaii taşınır ordan yollarsınız gönderilerinizi..
    Tabi kajuwa yaprağın da dinlendirilmiş geyik eti yerken....

Önemli Not1:Kajuwa diye bir bitki yok salladım
    Önemli Not2:Hawaii de geyik var mı bilmiyorum..?Tamamen salladım

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Bir önceki ppk kararı senaryomda yanıldım ama sonrası için haklı çıktım gibi,,, tuzakladılar.
    625bp çöp oldu. Bu hamle güçlü görünmek isterken kararı takip eden birkaç günde zayıflığı daha da gözler önüne serdi sanki.
    Bir ihtimal yine oyun oynuyoruz

Alıntı Originally Posted by {NIRVANA] Yazıyı Oku
    Faiz kararı öncesi gelen malum açıklama test gibiydi sanki. Karşı tarafın gücünü test ettiler baktılar tepki zayıf, zayıf iken kafasını ezelim dediler oranı abarttılar. Lakin düşüş de sınırlı oldu, bence tuzağa düştüler. Şimdi bu "gerçek dışı" oranları geri çekmekte çok zorlanacak ve yüksek maliyetle tahvil satmak zorunda kalacaklar.

4. nooldu merkez viopta shortçuluğu bıraktımı?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hamsi sadece Türkiye'de balık statüsündedir. Diğer tüm ülkelerde ya avlanması yasaktır (diğer büyük balıkların besin olduğu için bu kaynak daralacağından büyük balık üremesini baltalayacağı için), ya da mahsül o sene çok fazla ise yem sanayinde değerlendirilir.
    dalga geçiyorsun hamsi gibi kıymetli bir varlığı nasıl balık statüsüne çekersin
    karadenizli hamsi bulamazsa balık yer
    bir halt olacağı yok.

6. Buralardan veya 6.47-48 e uzanıp oradan 6.30-6.35 e kadar düzeltebilir..

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Geçen hafta palamut iri 10 tl, hamsi 7 tl filandı...

Son duruma bakmadım...Kayboldu/pahalılandı mı ?
    hamsinin zamanı değil bakmadım palamut dün 20 tl idi bugün 16
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 172/1000 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •