Sayfa 280/1000 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Yeni ekonomik planda.!!!!
    2018 yılı dolar kuru hedefi kaç.?????
    2019 yılında dolar kuru hedefi kaç.!!!?????
    2020 yılında dolar kuru hedefi kaç.!!!??????
    Haydi bakalım .!!!!!
    Bilenler yazsın.!!????
    Onu Reçber üstad cevaplasın...

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Betonun ağaları zaten o kuyruktalar da kuyruk çok uzun olduğu için farkedilmiyorlar )))))))))))))
    Madem kuyruktalar, eh ağaları daha fazla ayakta bekletmemiş te oluruz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Onun da çözümü zor değil. Kira gelirlerine araç ötv'sindeki gibi miktara bağlı kademeli vergilendirme getirilir. Ayrıca şu anki kiralanabilir boş konut stoğu çok fazla olduğu için kiralar o miktarda cevap veremez. Kiraya zam , konut arzının çok fazla olduğu bir piyasada çalışmaz.
    Benim açımdan sorun yok.
    Dört sene önce verdiğim kiradan daha düşüğüne oturuyorum ama büyükşehirlerde ki asgari ücretli,memur vs falan o fiyatlarla acayip zorlanıyor .

1500 kira vereceğine mesela 800-900 lira verse aradaki fark ülke ekonomisine girer.

Ve sizin dediğiniz gibi yapilirsada gerçekten güzel olur.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    Onu Reçber üstad cevaplasın...
    dolar başlığında olanların bu cevabı vermeleri gerekli.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Bu ovp açıklaması hangi ülkeyi ilgilendiriyordu?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Madem kuyruktalar, eh ağaları daha fazla ayakta bekletmemiş te oluruz.
    Valla o kuyrukta kimse önden gitmek istemiyor,malum 4. element kuyruğu,o yüzden bence ayakta beklemeye razı olurlar,pek acele etmez kimse sn rxpu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben bunu 1 yıldır burada dile getiriyorum. Çok önemli ve yerinde bir uygulama. Hatta 2. evi olana vergi kademeli olarak arttırılmalı. 3. ve 4. evlerden yine kademeli olarak vergi alınmalı. Böylelikle konut bir yatırım aracı olmaktan çıkar. İnsanların barınma hakkı daha adil olarak sağlanabilir.

Yurt dışında yıllık %3 emlak vergisi ödediğimi biliyorum. Neredeyse evin yıllık kira bedelinin yarısına yaklaşan emlak vergileri var.
    Doğru olan da bu.
    Bir taraftan emlakçileri koruyan, daire karşılığı vatandaşlık veren, herkese leblebi çekirdek gibi daire alması için özel faiz oranları veren bir yönetim...

Diğer yandan sizin teklifiniz...

Biraz paradoks var gibi.

Şimdi herkes OVP nin şokunda hala kimse olayı anlamadı millet birbirinin gözüne bakıp böyle mi olacadı demekte ))))) Öğleden sonra şok geçer yılanoğlu yoluna devam eder.Altın.in sitesinde biri yazmış.Bu ayıya narkoz vermek gibi oldu,ayı sersemledi ama ayılır da ayağa kalkarsa hepimizi şeeder demiş çok güldüm valla.Duruma çok uygun bir benzetme bence de ))))))))

Sayfa 280/1000 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •