Sayfa 294/1000 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    dövizin neden düştüğü konusunda bilgi sahibi olan varmı?
    Globalde dolar bitik halde usd tl sadece rte ile gidiyor
    Inanilmaz risk istahi var globalde
    Bu fed haftaya dolara bir guzellik yapacak gibi yine

2. Ekonomide sıkıntı yok dediklerinde şu sahne aklıma geliyor

https://www.google.com/url?sa=t&sour...FI7Ynd4_uetg4W
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

3.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Vaay iyiymiş. Youtube'da Pena kanalında çıkan olay bu değil mi? Geçende Mahfi Eğilmez de çıkmıştı. Hepsini izliyorum bu videoların, keyifli oluyor baya.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bugün bir CİĞERCİ KEDİSİ arkadaş YEP ( bu kısaltmada bana İngilizce`deki köpek havlama ifadesi gibi geliyor gülmekten kendimi alamıyorum) öncesi Dolar 6.13 lere kadar çekilince mesaj üstüne mesaj atıyor, umutabi Dolar için 5.50`de alış yazacam ! ne dersin pahalıya almayayım sonra diye aklınca daşşak ! geçiyordu. Dedim ki , ``KEDİ`` sen 5.70 değil 5` e düşse yine Dolar alamazsın çünkü sen ciğerci kedisisin, her moka inanıyorsun . Sonrası malum benim attığım mesajlara cevap dahi yazamadı kendileri dili kaçtı bir yerlere...
    Valla ben 5'e inecek, 5.50'ye inecek, 5.70'e inecek diye çok bekledim. Bir yerden sonra bu beklentinin sonsuz döngüye gireceğine kanaat getirip kabuğumu kırdım 6.10-6.20-6.30 nereden bulduysam oradan girdim. Hiç düşmez veya hep yükselir diye bir iddiam yok. Sizler kadar keskin yorumlar yapamıyorum. Yine de TL'ye ve faize inanmamdan dolayı tekrar keriz yerine koyulmama izin vermeyeceğim. Hep TL'de olup tekrar tekrar aynı dayağı yemek, her seferinde bile bile lades dediğini görmek çok kötü bir duygu. Şimdi diyorum ki ben en azından mücadelemi verdim. Düşerse ülkem ve gelirim adına sevinirim, çıkarsa birikimimi koruyabildiğime sevinirim. İki şekilde de bir tesellim olur. Her türlü kaybetmekten iyidir.

5.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Vaay iyiymiş. Youtube'da Pena kanalında çıkan olay bu değil mi? Geçende Mahfi Eğilmez de çıkmıştı. Hepsini izliyorum bu videoların, keyifli oluyor baya.
    şöyle oluyor.. önceden ilan ediliyor kimin kaçta geleceği. millet de soru soruyor.. gelen konuk yazılan sorulardan seçerek sözlükte canlı cevap veriyor. sonrasında bunun video hali montajlanıp penada yayınlanıyor.

6. keşke burada da olabilse arada bir böyle şeyler. video değil tabi.. yazıyla.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hiç vermez diye bir şey yok 100 bin Tl tamam ama ne zaman ? Esas önemli olan bu sorunun cevabı olur.
    imar bankası battığında sanırım mudilere ziraat bankasında hesap açılmıştı ve üç yıl içinde taksit taksit ödenmişti paraları.
    öyle anında yüz bini çıkarıp saymazlar elinize aylarca sürer bürokratik işlemler.

Sayfa 294/1000 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •