Sayfa 339/1030 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Be bu burgere çok güvenemiyorum, zira mt'yi sildirdikten sonra dijitalde oranları düşürürlerse bu sefer de mt'ye oran bazında asılamayacağız. Tam çakal bunlar.
    Üstat burgan candır.Burgan olmasa benim gibi gariban yatırımcı aç kalır.

2. Forumdaşlar, bu burgan dijital bankacılıkta 1-3 ay arası %24.5 gözüküyor. Dijitalde nasıl pazarlık yapıp %29.75 oran alabiliyorsunuz?. Karşınıza bir bot çıkıp pazarlık mı yapıyor?. Bot gerçek kişi mi ? Yoksa yapay zeka tarzı bir mahlukat mı?

Dalga geçmiyorum. Dijital bankacılıkta nasıl pazarlığa tutuşuyorsunuz?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hesap olduğu için otomatik açılıyor mu bu işlem siz açtınız mı bunu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Burgan'ı aradım, hesap olduğu için otomatik açılmıyormuş. Hesabın olduğu şubeye gidip dijital müşteri işlemleri gerçekleşiyormuş. Telefondaki mt dijital olursam; 150k lira için 26,5% oran verdi, 29,75% deyince siz müşteri olun tekrar oran veririz dedi.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat burgan candır.Burgan olmasa benim gibi gariban yatırımcı aç kalır.
    Bu dünyayı yakarsa garibanlar yakar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar, bu burgan dijital bankacılıkta 1-3 ay arası %24.5 gözüküyor. Dijitalde nasıl pazarlık yapıp %29.75 oran alabiliyorsunuz?. Karşınıza bir bot çıkıp pazarlık mı yapıyor?. Bot gerçek kişi mi ? Yoksa yapay zeka tarzı bir mahlukat mı?

+1 merak ettiğim konu açıklayıcı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

6.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    burgan bankın sahipleri kimler ? kredi notu nasıl ? bilginiz var mı?
    https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/rating.aspx

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Bizim banka forumda resmen trend olmuş,diğer bankalara iyi uykular....

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlar, bu burgan dijital bankacılıkta 1-3 ay arası %24.5 gözüküyor. Dijitalde nasıl pazarlık yapıp %29.75 oran alabiliyorsunuz?. Karşınıza bir bot çıkıp pazarlık mı yapıyor?. Bot gerçek kişi mi ? Yoksa yapay zeka tarzı bir mahlukat mı?

9 Eylül de başvurdum. 10 Eylülde kurye geldi evrakları imzaladım hesap açıldı. faiz arttırımı öncesi 22 gözüküyordu oranlar. Perşembe günü aradılar 25 teklif ettiler. Size ön tanımlı bir vadeli hesap açıyorlar. Çalıştığım bankada 25 teklif edince aktarmadım parayı. Bu hafta pazartesi günü tekrar aradılar ne yaptınız diye bende bağladım dedim vade dönüşü tekrar görüşelim dedim. Sizi arıyorlar o yüzden pazarlık yapabiliyorsunuz. Hatta müşteri temsilcisi bana bu numaradan ulaşabilirsiniz falan diyor.

Sayfa 339/1030 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •