Telefonda gerçek bir kişi ile pazarlık ediliyor olması çok iyi.
Peki bu kişi size atanan ve daha sonradan değişmeyen bir mt mi oluyor?
Eğer böyle bir şey yaparlarsa epey devrimsel olur. Zira şube ile tamamen aynı koşulları dijitalde sağlamış olurlar.
Bence müşteri temsilcisi ile sağlanan organik bağ çok önemli. Dijital bankacılığın tamamı bu bağı kopardığı için bence topal kalıyorlar.
Ben sonuçta bankaya bakmam ,müşteri temsilcisine bakarım. Benim en büyük sermayem insan, ben insan biriktiririm.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Evet ilk defa hesap açtırdım. Bayadır aklımdaydı şube biraz uzakta olduğu ve birazda üşendiğim için acmamamistim hesap. Dijital görünce başvurdum internet sayfasından ertesi gün hesap açıldı. Hesap açıldı ama para aktarmamıştım 2 gün sonra müşteri temsilcisi aradı. Pazarlık müşteri temsilcisiyle yapılabiliyor şimdilik. En para ve ceptetebten biraz farklı bu acıdan size özel oran olabiliyor internet sitesinde gösterilen oranlar dışında.
dijitale internetten başvurdum 5 dk sonra müdürlük aradı mt yönlendiriyorum dedi, 5 dk sonra mt aradı. Şimdi öğle yemeğindeyim yemekten sonra geliyorum imzanızı almaya dedi. Çok hızlılar...
Aktif'in telefonla verdiği bugün ki teklifi 500+ 32 gün/32,5 oran. 90 gün/33 oran.
Eğer şubedeki MT’mi dijitalde de seçebiliyorsam efso olur...
Yer İmleri