Sayfa 341/1030 ÝlkÝlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,721 - 2,728 arasý.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altý faiz oranlarý)

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    ICBC kampanyalý USD 32 gün baðlandý %5,75
    3 ay dan sonra devam faizi kampanyasýz %5,50
    geçerli miktar 1k-250k arasý
    “Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2.  Alýntý Originally Posted by admustafa Yazýyý Oku
    Bana özel MT kýsmýndan emin deðilim þu an çok fazla müþterisi olmadýðý içinde böyle bir olaya girilmiþ olabilir. MT bana bu numaradan ulaþabilirsiniz dedi ve parayý baðladým deyince parayi baðlamadan önce keþke arasaydiniz tekrar bir oran almaya çalýþýrdým sizin için dedi.
     Alýntý Originally Posted by bonocu78 Yazýyý Oku
    Eðer þubedeki MT’mi dijitalde de seçebiliyorsam efso olur...
    Evet burasý çok önemli, dijital bankacýlýktan kasýt ileri vadede mt'yi devre dýþý býrakmak ise bu diðer dijital bankacýlýk uygulamalarýndaki gibi biraz topal kalýr.
    Ýleride mt illaki insan olmak zorunda da deðil. Ama en azýndan yapay zekaya sahip ve bizim pazarlýk tarzýmýzý analiz edebilen bir bot olmalý.
    Piyasada hangi faizlerin olduðunu gerçekçi olarak anlayýp bizimle temas kurabilmeli, pazarlýk edebilmeli.

Tabii eðer bu yapay zekalý botlar birbirleri arasýnda iletiþime baþlar ise (ki kanunen þu an yasak diye biliyorum) o zaman iþler zorlaþabilir.
    Þu anda borsada bu tür yapay zeka botlarýnýn birbirleri arasýnda inanýlmaz bir iletiþimi ve yardýmlaþmasý var. Bu mevduat piyasasýna da sýçrarsa kimin zarar göreceði çok belli olmaz.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alýntý Originally Posted by bonocu78 Yazýyý Oku
    Ben 29 dedim,þubem ankara/arjantin caddesi þubesi...Gerekliyse MT ismini de özelden yazarým..salý günü 11 sularýnda aldým...Nurol 32 verdiði için nurolde devam ettim..Bu arada ben 29 oraný 160 bine aldým...Eczacý bey böyle iddia ediyor diye sorarsanýz benim MT'e o da doðrular,29 oranýný...Bizde ÞEHÝR efsanesi oran olmaz,niteliksiz ve VASIFSIZ mudi olsak da..
    Bende 6 aydan fazladýr onlarla çalýþýyorum, haftaya dönüþüm var baya zorlarým artýk yan binadada nurolbank var elim kuvvetli taþýmak 2 adým ;)

4. Beta ayakkabý konkordato ilan etti

5.  Alýntý Originally Posted by NewsTR Yazýyý Oku
    Beta ayakkabý konkordato ilan etti
    Bu konu ile ilgili de piyasada sýkýntýlar var her firma konkordato ilan ederse bu firmalara iþ yapan firmalarýn elini kolunu baðlýyorlar. Bu konuda mahkemelerin her baþvuruyu çok iyi incelemesi gerekiyor. Bunu kötü niyetli kullanan firmalar da olacaktýr.

6.  Alýntý Originally Posted by Pythagoras Yazýyý Oku
    finansbank

yýllýk bileþik %31.76 ile

111.200.000 TL

63 gün vadeli

bono ihracýný tamamlamýþ..

ytd.

syg,
    Ayný banka neden enpara günlük ile normal mevduatta piyasanýn çok gerisinden gelir çok ilginç..
    ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA

7.  Alýntý Originally Posted by Trade Shark Yazýyý Oku
    ICBC kampanyalý USD 32 gün baðlandý %5,75
    3 ay dan sonra devam faizi kampanyasýz %5,50
    geçerli miktar 1k-250k arasý
    Çok düþük Ýzmir de Karþýyaka vakýf banka müdürü dolar için bulabilirsen 6,75 yaparýz dedi kamu bankalarý dövizde önde olabilir özelden 1 2 puan Bi dahaya onu araþtýrýn derim.. Burda burgan 7,8 oran paylaþýldý
    ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA

Avrupa ve ABD de mevduat yok?peki ne yapýyor vatandaþlar?
    Fon veya borsa

Sayfa 341/1030 ÝlkÝlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •