Sayfa 349/1030 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Halin vaktin yerinde ise evine temizlige gelen vardir. Bak bakalim cep telefonu hangi marka?
    Ben asgari ucretli yemesin, fakir ac kalsin demiyorum ki. Onceliklerini belirlesin. Beslenme, barinma onceliklidir. Temel besinleri alsin, israfi azaltsin. Gereksiz harcama yapmasin. Bu ulkenin %90'i 2 nesil once koyden gelmedir. Koylerde insanlar nasil yasardi az bucuk bilirler. Bugun evinde yufka ekmegi yapan kac kisi var? Kac aile tarhana yapiyor, salca yapiyor evinde? Elektrigi suyu idareli kullanan, odun sobasi yakan kac kisi var?
    Iktidar o olmus bu olmus bunlar degil mesele. Ayakkabi bulamayan neslin torunlari bugun cifter cifter aliyor. Ellerde son model cep telefonu, herkeste iyi kotu araba, elektriksiz ev yok neredeyse. Yani fakir acindan olsun mu muhabbeti bence cok da uygun degil.
    Tuketici kendi parasina gore bakacak, ihtiyaci olmayani almayacak, pahaliysa almayacak, gereginden fazla alip curutmeyecek atmayacak. Eskiden tabakta yemek birakilmazdi, arkandan aglar derdi anneler. Simdi cocuklar 3-5 kasik yiyor gerisi cope gidiyor. Bu kadar zengin bir toplumsak bedelini odeyecegiz. Ama bilincli olur ve ihtiyaclari onceliklendirebilir, tuketimi ihtiyaclara gore duzenlersek hersey yola girer.
    O kadar abartmayın eve temizlikçi gelmeler falan evimizi eşimle birlikte temizliyoruz.En azından çalıştığım bir işim düzenli aldığım bir maaşım var o anlamda söyledim..
    Konuya gelince 360 derece farklı noktalardan bakıyoruz..Forumun konseptini bozmamak için daha fazla bir şey yazmak istemem.
    Saygılar...

2.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Halkın marketlerde, kırtasiyelerde,pazarda ki gerçek enflasyonu (6 ay öncesine göre bile)%150-200 (en az)..Şimdiki üçkağıt gramajı düşürme zeytinyağından deterjanına fındığa fıstığa kadar ambalajlı kutulu ne varsa hepsinin gramajı düşürülüyor.Bir kaç ay önce ambalajında 250 gr 5tl'ye satılan kabuklu fıstık 190 gr olmuş fiyatıda 7 tl üç kağıda bakarmısınız hem %50 zam üstüne birde gramajını düşür 7 tl'ye aldığımız fıstığa aslında 8,5 tl ödemiş oluyoruz ama 1,5 tl cebimizden çıkmadığı için kazığın büyüğünü farketmiyoruz.Geçen ay bimden aldığım eski kaşar dün tekrar almak için gittim fiyatı aynı gramajına baktım 350 gr'lık kaşar 250 gr olmuş tarttım 15 gr'da üstünde yazan gramajından eksik halk olarak nasıl kazıklanıyoruz anlatabiliyormuyum?.Vatandaş tepki gösterince göstermelik denetimler yapılıyor ya sen denetime gitsen ne olur gitmesen ne olur arkanı dönüp kapıdan çıkınca mürekkebi kurumamış zamlı etiketleri basıyorlar yaptırımın ne cezan ne halkın soyulmasını nasıl önleyeceksin bunu söyle?Resmi enflasyonu hiç takip etmiyorum bile gereksiz boş veriler..
    Maalesef aynen öyle geçmişe göre hem katlanmış fiyatlardan alıyoruz hem gramajı eksilmis şekilde bugün bende bime gitti elemanlar in elinde en az 30 adet etiket vardı fiyatları değiştirmek için...a haber i ilk bu işi hep haber yapıyor ama yaptırım yapmadiktan sonra ne işe yarar

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    %9 ilk defa duyuyorum,tablodaki oranlar tl karşılığı
    yeni oranları söyleyin banka isimleri ile güncelleyelim
    32 oranın linki var mı bağlandı mı herhangi şubede yoksa sadece oran mı soruldu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

arkadaş 30 yazacağına 32 yazdı herhalde, ben görmedim öyle bir oran paylaşan...
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

5. Devlet bankaları dahil dolar faizlerine %7-9 arari oran alındığı bu günlerde %30 lu TL faizleri hiçbir şey değil ....buda daha yukarilarilarinin olduğunun işareti

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

32'i Şuan Şehir Efsanesi,Çiftehavuzlar şubesinin adı dolaşıyor ama sordum oraya vermedik öyle bir oran diye,dedim dijital e verilmiş o daha yeni bilmiyoruz o ürünü dedi mt.
    Pazartesi Dönüş Yapayım Merkeze Sorup Dedi.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    32'i Şuan Şehir Efsanesi,Çiftehavuzlar şubesinin adı dolaşıyor ama sordum oraya vermedik öyle bir oran diye,dedim dijital e verilmiş o daha yeni bilmiyoruz o ürünü dedi mt.
    Pazartesi Dönüş Yapayım Merkeze Sorup Dedi.
    3 m 30 veripte 300 k 32 vermesi enteresan geldi bana o yüzden sordum

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben artık problemin yönetim problemi olduğunu düşünmüyorum. Biz millet olarak hazır yiyici, tembel, plansız programsız yaşayan çocuklarını düşünmeyen benden sonrası tufan diyen insanlarız. Biz böyle olduğumuz için bizi de böyle yönetiyorlar hak ettiğimizden daha bile iyi yönetildiğimizi düşünüyorum hatta.

Yapılması gerekenleri yapan bir iktidar ilk seçimde sandığa gömülür bu ülkede. O nedenle de düzgün insanlar siyasete bile girmezler gerek yok...
    her millet layığıyla yönetilir demek ki

Sayfa 349/1030 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •