Sayfa 355/1030 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Burgan eski müşteri:
    O/N: 24,50
    Aylık:30

her tutara veririz dedi mt

Dijital'i de sordum
    Ordan daha yüksek oran alırız her zaman dedi
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    T-Bank aradı: 28'lere çıkabiliyoruz gelmek istermisiniz dedi

Şekerbank mt aylıkta 1M ve üstüne 29-30 verebiliyoruz diye mesaj atmış

Haftaya konuşalım dedim ikisine de
    Hocam, seçimin burgan mı yoksa şeker mi? Bugün Vakıfbank Kızılay şb. 1M lira 28%, 150k 25% dedi, bilgine.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    krediyi alıp tamamını 1 yıl sonra 119 bin olarak ödeseniz dediğiniz gibi avantajlı ama her ay ödeniyor
    Vakıfta sigorta artı kredi tahsis ücreti dahil hesapladım... 10 bine 12700 ödeniyor... Yüzde 27.. Dayanma gücü olan her ay düzenli geliri olana sonunda bu mevduat faizleri ile(iddaa edilen 30 oranı için) net yüzde 3 kar bırakır.. 10 binde 300 lira... 100 binde 3000.. Bunu fark edip yapan godoman var mıdır?
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Ben şunu anlayamadım, mesela ziraat bankasından 100k ihtiyaç kredisi alınca 12 ay sonra toplam ödeme 119k oluyor. Ama 100k krediyi %30 dan 12 ay faize yatırsak 129k oluyor. Yani ihtiyaç kredisi çekip faize yatırmak daha mı avantajlı bu durumda.
    100 bin tl çektiğinde dosya parası şu bu kesinti ile 119 bin olur toplam 120 bin tl buda ayda 10 bin tl bankaya ödeme yapacaksın demek.sen ilk ay 2900 tl faiz alsan üstünü anaparadan tamamlaman gerek. her ay bunu yaptığında hem ana para azalacak hem faizi azalacak. yani bir bakacaksınki elde ana para yok. eksiye düşmüssün.

4.  Alıntı Originally Posted by mistyimage Yazıyı Oku
    Her ikisiyle aynı anda çalışılmıyor. Dijital daha yüksek oran veriyor. Bugün arkadaşa 32 gün 29.75 verdi 150k ya. Tabela oranına takılmayın pazarlığa açık.
    İlginç, ben de başvurdum yarın geleceklermiş, neymiş dijital burgan bir de ben deneyeyim bakalım kaç oran verecek?

Yatırım tavsiyesi değildir

5. denizlerimizin kıymetini bilelim kol kadar 700 gr palamut 12.5 lira heyy allah baba verdi mi veriyor işte yesin millet ..tava yap ..firinda patlıcanlı yap ,dön haşla etini sıyir palamut köftesi yap..bugulama yap ..ekimde lakerda yap yapta yap ...haa depfrize koyarken dikkatli olmakta fayda var soğuk tuzlu suda bekletip kanı iyice cikarsa daha güzel olur malum kanlı balıklar dipfrizde daha çabuk tat değiştir.

6.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Burganda pek milyon üstüne süper oranlar yok,gariban yatırımcı dostu banka.
    Yapma ya boşa başvurduk desene neyse [emoji106]

7.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Hocam, seçimin burgan mı yoksa şeker mi? Bugün Vakıfbank Kızılay şb. 1M lira 28%, 150k 25% dedi, bilgine.
    Haftaya karar vericem
    Yüksek veren parayı kapar

Şeker'de hiç işlem yapmadım şimdiye kadar, burdaki yorumlardan dolayı olumsuz bir önyargı oluştu ama oran iyi olursa tercih ederim gene de.

Burgan'dan memnunum genel manada

8.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    İlginç, ben de başvurdum yarın geleceklermiş, neymiş dijital burgan bir de ben deneyeyim bakalım kaç oran verecek?

Dijital için yüksek meblağlara düşük veriyorlar dedi mt
    Onu da bi sormak lazım

Sayfa 355/1030 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •