Sayfa 356/1030 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Haftaya karar vericem
    Yüksek veren parayı kapar

Şeker'de hiç işlem yapmadım şimdiye kadar, burdaki yorumlardan dolayı olumsuz bir önyargı oluştu ama oran iyi olursa tercih ederim gene de.

Burgan'dan memnunum genel manada
    sekerbank a gece gündüz.hs. icin gitmiştim ...yoldaşların dedikleri gibi 50 bindi eft limiti sağolsun mt ..yazı alıp 400.000 e kadar çıkarmıştı .şu da var.ara ara vakifada halkada gittim.1 milyon civarı paraya he 70 80 lira civarı eft masrafı çıkardılar ..bu benim dediğim 13 lü 15 li zamanlarda bir de 0.50 için banka degistiriken ..şimdi zaten cüzi bir eft masrafı çıksada bankalar arası yüzde 1- 2 fark ederse o 70 80 tl pek bir anlam ifade etmez .

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Vakıfta sigorta artı kredi tahsis ücreti dahil hesapladım... 10 bine 12700 ödeniyor... Yüzde 27.. Dayanma gücü olan her ay düzenli geliri olana sonunda bu mevduat faizleri ile(iddaa edilen 30 oranı için) net yüzde 3 kar bırakır.. 10 binde 300 lira... 100 binde 3000.. Bunu fark edip yapan godoman var mıdır?
    Fazla karıştırmaya gerek yok
    Kredinin maliyet oranı ile (bütün masraflar yedirilmiş yıllık oran) ile mevduatın net oranını karşılaştırmak yeterli olur
    Özel bir durum yoksa(personel indirimi, kampanya vs.) mevduat krediyi yenemez

Örnek:
    Vakıfbank, 12 ay, 10K, Toplam Ödeme:12.191,96 => yıllık maliyet oranı %22 değil %46
    https://www.hangikredi.com/kredi/iht...=10000&Vade=12

3. Burgan in dijitali forumda epeyce heyecan oluşturdu. Umarım dağ fare dogurmaz. Bu arada bende yaptım online başvurumu. Çarşamba günü gelecek kurye...

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Fazla karıştırmaya gerek yok
    Kredinin maliyet oranı ile (bütün masraflar yedirilmiş yıllık oran) ile mevduatın net oranını karşılaştırmak yeterli olur
    Özel bir durum yoksa(personel indirimi, kampanya vs.) mevduat krediyi yenemez

Örnek:
    Vakıfbank, 12 ay, 10K, Toplam Ödeme:12.191,96 => yıllık maliyet oranı %22 değil %46
    https://www.hangikredi.com/kredi/iht...=10000&Vade=12
    Ben bir sene sonunda diyorum mevduattan alınan oran bal gibi krediye bütün masraflara ödenen oranı yüzde 3 geçiyor 1 sene vade sonunda
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben artık problemin yönetim problemi olduğunu düşünmüyorum. Biz millet olarak hazır yiyici, tembel, plansız programsız yaşayan çocuklarını düşünmeyen benden sonrası tufan diyen insanlarız. Biz böyle olduğumuz için bizi de böyle yönetiyorlar hak ettiğimizden daha bile iyi yönetildiğimizi düşünüyorum hatta.

Yapılması gerekenleri yapan bir iktidar ilk seçimde sandığa gömülür bu ülkede. O nedenle de düzgün insanlar siyasete bile girmezler gerek yok...
    Bu yorumu alkışlıyorum...
    Bende böyle düşünüyorum..
    Sorun toplum sorunu..
    Sorun sosyolojik..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Veren varsa bahsedilen yüzde 30 mevduat ben reelde milyona şu an kadar 26 üstü görmedim yatırayım bankaya ben 12 taksitte ödemeye razıyım.. Senede temiz 300 lira yapar..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

7. Bu ay bilanço ayı ve faiz artışı, ovp pardon eyp ( el yapımı patlayıcı ) derken 30 oranı bile zor aldınız. Bankalar topladıkları TL. mevduatı 40 lardan kredi olarak vermekte zorlanıyor. bazı bankalar döviz trade ederek parayı katlıyor. Lakin bazıları malum nedenlerden korkuyor. hal böyle olunca topladığı parayı kasasında tutacak değiller. Faizleri düşürerek göze girecek ve gereksiz işlemden kurtulacaklar.

Buralardan bağlamak iyidir. ( en fazla 45 gün ) yatırım tavsiyesi olamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Veren varsa bahsedilen yüzde 30 mevduat ben reelde milyona şu an kadar 26 üstü görmedim yatırayım bankaya ben 12 taksitte ödemeye razıyım.. Senede temiz 300 lira yapar..
    neyi gormediniz yüzde 26 üzerini mi ..milyon üzerine ben 27 istiyorum desenizde banka zorla 29 veriyor ..

Sayfa 356/1030 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •