Originally Posted by
666
Cok dogru. Ben bankanin dipte oldugu konusunda birsey demiyorum. 1 milyar dolar artik, komik. TREND'in olumlu goruslerine de katiliyorum ve UV kazandiracagi kesin.
Yanliz bu sure uzama ihtimali var artik su Papaz ve OFAC olayi cozulmezse ABD midtermlerinden once. Hisse oteki bankalardan oldukca baskili islem goruyor. Ceza mi dusecek acaba yakinda?
kisa vadeci dostlar(ki bende bir miktarini kisa vade ceviriyorum) zaten stoplari calistirmasi gerekirdi...yorumum u.v. icin yada o.v. icin zaten...lakin ofak yada papaz bendi önümüzde hala duruyor olsa bile endeks yukselirken bankalarin ivmelenmemesi imkansiz...endekse dair pozitifim yil sonuna dek fakat papaz(cerez) ve ofak haberi de bu zaman dahilinde bir sekilde(oljmlu/olumsuz) duserse belirsizlik kalkacagi icin hizli hatekete gebe...yani demem o ki en kötü endekse paralel...lakin ilerisi mechul...
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Yer İmleri