Sayfa 337/1000 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    firefox'ta özgürpedi add-on'u gayet sorunsuz hallediyor mevzuyu. başka browserlar için de bu ya da muadili vardır kesin.
    Bir ara wikiwand diye bir plug-in vardı. O da iyiydi. Ben asıl kendimize taktığımız çelmeyi anlamakta zorlanıyorum.

Diğer milletlerin gençleri istediği teknik bilgiye derli toplu şekilde hızlıca ulaşırken, bizde bu mümkün değil.

Çok saçma işler yapıyoruz gerçekten.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Neyse . Anlatılacak şey çok da.

Bende hafıza sıfır.

Ya da istemediklerimi hatırlamayan bir hafızam var.

Bünye reddediyor.

O zamanlar çektiklerimizin ekonomik bir karşılığı bir terminolojisi olduğunu bile bilmezdi insanlar.

Kader kabul edilirdi.

Aman gelmesin o günler.
    Dün buradaki muhbettin üstüne olmalı ki dün BBC türkiye 1981yılında Türkiye ekonomisi adında belgeselini yayınladı

https://youtu.be/NfG1g_9qKLs

O yıllarda yaşamadığım için film tadında izledim. İlk gözlemim o zamanlar Türkmüşüz, çevik çalışkan akıllıymışız.

Bizi araplaştırmışlar şimdi ama petrolle değil betonla.

İngiliz muhabirinin bazı cümleleri dikkatimi çekti
    ,Zengin değiller ama büyük bereketli ülkeleri var'
    'Türklerin çoğu için ülkeleri yüzyıllardır olduğu gibi kendi kendine yeten bir köy'

YTD

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Puffin browser ile cepten Vikipedi ye ve diğer yasaklı sitelere girebilirsiniz.

Eklenti vs. birşey gerekmez.
    General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cok iyi oldu, benim dandik tablet ucmaya basladi, wiki isi bonusu...

Tesekkur ederim, efendim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Puffin browser ile cepten Vikipedi ye ve diğer yasaklı sitelere girebilirsiniz.

Eklenti vs. birşey gerekmez.
    Aynı imkan biraz daha gelişmiş bulduğum opera browserda da var. İçinde genel bir vpn var. Ama şaşırıp ta şifre ile girilen sitelere (örneğin hisse.net) veya dijital bankacılık hesaplarına bunlarla kesinlikle girmemek gerekli.

Ayrıca add-in yüklediğiniz browser bence dijital bankacılığa girdiğiniz browserdan farklı olmalı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aynı imkan biraz daha gelişmiş bulduğum opera browserda da var. İçinde genel bir vpn var. Ama şaşırıp ta şifre ile girilen sitelere (örneğin hisse.net) veya dijital bankacılık hesaplarına bunlarla kesinlikle girmemek gerekli.

Ayrıca add-in yüklediğiniz browser bence dijital bankacılığa girdiğiniz browserdan farklı olmalı.
    Hisse.net, bankalar vs falan hepsine kendi uygulamalarından giriyorum. Olurda cebi kullanarak internet bankacılığına girmem gerekirse Chrome kullanıyorum .
    Bankalar adına gelen gerçek ya da sahte tüm mesajlarda içinde link varsa tiklamiyorum. Zaten mobil banka uygulamaları da düzenli aralıklarla şifre değiştirtiyor.
    Dedigim brovseri sadece yasaklı siteler için kullanıyorum.

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cok iyi oldu, benim dandik tablet ucmaya basladi, wiki isi bonusu...

Tesekkur ederim, efendim.
    Birşey değil. Yalnız @rxpu arkadasin uyarılarını da göz ardı etmeyin derim.

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Hisse.net, bankalar vs falan hepsinr kendi uygulamalarından giriyorum. Olurda cebi kullanarak internet bankacılığına girmem gerekirse Chrome kullanıyorum .
    Bankalar adına gelen gerçek ya da sahte tüm mesajlarda içinde link varsa tiklamiyorum. Zaten mobil banka uygulamaları da düzenli aralıklarla şifre değiştirtiyor.
    Dedigim brovseri sadece yasaklı siteler için kullanıyorum.

Yine de forumdaşları uyaralım da yükleyip her yere ondan girmeye devam edenler olabilir. Aman add-inlere de dikkat edelim. Bankacılık işlemi yaptığımız browser mümkünse ayrı ve yalın (add-in siz) olsun.

Sayfa 337/1000 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •