Sayfa 600/969 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    sn noreply radore ve nevotek ile 10 gun icinde gorusme ayarlamayi dusunuyorum kapali kutu bu iki sirketin mevcut durum ve is yapisi ile ilgili az cok bilgi sahibi olabiliriz .ozellikle nevotek ile iot konusunda calisma imkani uzerine, radore ilede storage server konusunda zaten gorusme planliyorduk.
    Bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim Sn Karadereli. Belki biliyorsunuz Nevotek ABD'de bir şirket kurdu. Adı Corridor diye biliyorum. Hilton'un öncülüğünü yaptığı resepsiyonsuz otel konseptine yakın bir şeyler yapıyorlar sanıyorum. Başında bir ABD vatandaşı varmıs.
    Çok bir şey öğrenmek mümkün olmayabilir, farklı bir yazılım grubu çalışıyor sanıyorum.
    Nevotek'in Cisco referansları da iyi, fakat sektörden birinin değerlendirmesi bizim için iyidir.
    Radore 'de kapasite kullanım %40 a çıkmıştı. Belli bir noktadan sonra karlılık yakalanır.
    Fakat hangi noktadan sonrası gene benim için muamma.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    ISYAT ve IS Grubu sürekli kendi hakimi olduğu hisseleri baskılıyor .
    buradan şöyle yorum yapabiliriz , IS Grubu kriz bekliyor .
    dolar da çıkış bekliyor .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. Hoş bu hissede teknik pek işlemiyor ama 158 olumluydu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    Benimde trende olmamı istiyorsan spek pampa ver aşağıya yeterli dalarım .
    1.45 TL Görülmeli
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

5. Red face

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Benimde trende olmamı istiyorsan spek pampa ver aşağıya yeterli dalarım .
    1.45 TL Görülmeli
    1.37...ekmek çıkartır

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sevgili dostlarım haddimizi bilelim ona göre yazalım .
    gereksiz saçma sapan muhabbetlere gerek yok .
    Hayal gücü bile değil had bilmezlik olmuş .
    İştirak 1 MİLYAR dolar mı edecek hımmm .

Amma Müzikte iyiyiz , bu d abizden İStanbul / Beyoğlu
    https://www.youtube.com/watch?v=aKJvbTEnp0I
    eleştiri biraz ağar kaçmış dostum,ederi belki sıfır ama bir keşif yapar Apple bile olur diye bir espiriydi.arkadas okadar da değil deyince bende bir milyar dolar olsun dedim, şimdi sen bunuda çok bulunca 250 milyon dolar olsun.daha aşağı inmem. Geçen bir söyleşi dinledim.abd silikon vadisindeki türk girişimciler diye.1 milyon dolarla gitmiş o vadiye, kurduğu şirket 250 milyon dolar olmuş adamın.2000 li yılların başında yapmış vatandaş yatırımını.elin şirketi zavallı tek başına bu parayı yapiyorda bizimkinin nesi eksik arkasında koca isbank var üstelik.bugun pazara uğradım domates 6 TL diyor köylü yaşlı bir teyzem.dedim iki hafta önce 1.5 TL idi herşeye zam geldi doğru bu zam fazla değil mi dedim teyze e oğlum herkes böyle satıyor şimdi ben niye 3 e 2 ye vereyim dedi haklı.milletin silikon vadisindeki 1 milyona kurduğu şirket 250 milyon ediyor da bizim ki niye etmesin.bence etmiyor ise ettiremeyen utansın benim kisi basit bir bakkal hesabı 🙂

Kaldı ki 2010 yılında %3 u satıldı toplam da 10 milyon dolar piyasa fiyatı ile.8 yıl daha geçmiş üstünden %100 büyüse 20 milyon dolar eder buda 125 milyon TL eder ısgsy nin simdiki piyasa fiyatından fazla diye normal şartlar altında oda sıcaklığında ederi bu diye bir çıkarım da da bulundum.sanirim gözünüzden kaçtı.

Borsada yıllık büyümesi %20 üstü olan kaç şirket var varmı bilen portföy yapalım

Sayfa 600/969 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •