Sayfa 210/244 İlkİlk ... 110160200208209210211212220 ... SonSon
Arama sonucu : 1949 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. Sönme gidiyor diye bundan Altı üstü 2 bin küsür lot aldım aldığım kademenin altında takıldı bu kadar lot hesabı yapan spek görmedim
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2. Ulan iyiki hepsine almamışız yoksa sabah sabah 1000 tl zarar yazacaktı bu kağıtlara güvenmediğim için almadım 5 kademe için aldım mal gibi 3.87 vermedim sönme gitti 90 a verriz dedik o bize verdi
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3. Baskı balata yağlıyorlar gitmek için

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. İştirakimiz Sönmez Çimento A.Ş. , Enerji Verimliliği ve Geri Dönüşümü Projesi Yatırımı Kararı almıştır. Yatırımın kapsamı bacadan çıkan atık ısının elektriğe dönüştürülmesi ve çimento üretiminde kullanılan kalorinin azaltılması olup, yatırımın devreye girmesi ile beraber , üretimde en büyük maliyet olan Enerji maliyetinde %40 dolayında tasarruf beklenmektedir.

Süreç hakkında kamuoyuna bilgilendirilecektir.

5. Yeter artık kastığınız... Piyasa olmuş yine 100bin üstü siz hisseyi gerdikçe gerdiniz. Artık hak ettiği yerlere gitmesine izin verin. Piyasa 100bin üstüyse SONMEZler en az 4 üstü olması gerek.

6. Kardeşim şu kağıdı biraz adam edin ayıp yeter artık salak salak hareketleri bırakın artık

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. C grubu adım adım geliyor gibi

8. Yıllık işlem hacim kotaları vardı die hatırlıyorum şuan % kaçı tamamlandı bilmiyorum... Bilgili arkadaş paylaşım yaparsa seviniriz YTD

VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 210/244 İlkİlk ... 110160200208209210211212220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •