Volbor o zamanda ben sana deyim gelinim sen anla olsun. Yeminle bugün kervn hissesi yüzünden mağdur olupta ölmüş eşi yüzünden haciz gelen kişinin olayına şahit oldum. Bizzat avukatla konuşmasını duydum. Yani demem oki o adam gemileri yakmış. Yani diyomki yakında KOÇ ünivetsitesine giderde orada istenmedik bir durum olursaaa herkesin evladı kendine. İstediği kadar kpruması olsun yanında. O vakit Zeynep ablan keşkemmm 1 değil 2 oteli satsamda bu olayı yaşamasaydım derse şaşırma. Ablana bunuda söyle eğer sen söylemezsen burayı okuyan nedao söylesin yoksa digerleri daha ne deyim. Adamın biride demokratmıydı neydi valla hatırlamıyom derki sen burda maliyetini paylaşıyordun. Aklı kıt adam benim maliyet nema problem. Yani konu ben değil ben 40 kuruş olur giderim. Ben durumun birde psikolojik bu durumu var demek istiyorum.Yemin ediyorum. Bu yukarda yazďıklarım doğrudur. İş işten geçtikten sonra ne fayda Bu hisseyi yukarı taşımanızda fayda var diyorum. Mezar taşını yaptıramayıp haciz ödemek zorunda kalan yatırımcılar var diyorum. Ve sabırları tükendi diyorum. Evlat acısı fena durumdur diyorum eyyy zeynep ablanıza. Eyvahhhh dememeniz için paranın kölesi olmayın diyorum. Para bir yana evlat bir yana diyorum mankafalık yapmayın bunu idrak edin diyorum. Ytd 😁😁😁
Yer İmleri