Sayfa 406/1030 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Rahip bahane geçenlerde cumhur konusmasa 5.70-80 arasında olabilirdi ..Rus rublesi 10 günde %7 değer kazandı nerdeyse ..çok az faiz artırdı onlar ..biz 625 baz ...genelde birlikte hareket eden paralar ruble TL Real Rand..rahip birakilirsa trampetlede reis konusup 2 el sıkışıp kameralara olumlu konuşuyorsa kısa vade daha aşağılara gidebilir ...ama orta uzun vade dolar yine yükselelir ...ülkede işler yoluna girecek ki ve Fed faiz artirimini bırakacak ya da faiz indirimine başlayacak ki TL istikrarlı değer kazanabilsin.

2. Düşüncem; MB bir sonraki toplantısına kadar, diğer bankalar verdikleri %28-29 lu rakamlari MB nın %24 üne yaklaştırır yakın vadede. Umarım yanılırım

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bahri altın kolla dolar tl 5.50 ye kadar inerse gram \tl iyi yere gelecek gibi eğer ki ons fiyatı yukselmeyip aynı kalirsa..ons da duserse çok daha iyi olur ..gram tl daha çok duser alim icin uygun yere gelebilir .bende almayı düşünüyorum .
    gram külçe özellikle bana da cazip gelmeye başladı yüzde 10 dolardayım yüzde 10 da altın olursa güzel olur gibi ! yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Tam da iyi seviyelere geliyor derken papaz hikayesi ile gevşeme kaçınılmaz. Fırsat bu fırsat deyip verdikleri 625 puanın bir kısmını alırlar, stopaj indirim olayını da uzatmazlar
    Papaz salınmaz, çünkü CB papaza karşılık başka şey ister, fetö + halkbank. 3 ekimde enflasyon açıklanacak. Bu arada fed faiz artıracak. Dolar gelirse 5.80-5.60 arası alım fırsatı. Faiz 19 lardan 29 kara hızla fırladı, kısa süreliğine gerileme olabilir, orta vade 35-40 hedef. Kriz asıl 2019 da hissedilecek!
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    gram külçe özellikle bana da cazip gelmeye başladı yüzde 10 dolardayım yüzde 10 da altın olursa güzel olur gibi ! yatırım tavsiyesi değildir
    Altın çok uzun vade işidir özellikle al sat bilmeyen yasliliginda kullanırım diyenler için şimdi şöyle bir hatırladım 2000 yılında çeyrek altının 9 TL olduğunu şimdi 400 kusur TL %4000 ..o zamanlar her ay maaşımla 3_4 tane köşeye atardım toplam 320 adet yapıp 170 TL den satmistim

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Arkadaş burgan dijital diye diye ,burgan dijitalin reklamı sayfada çıkmış....

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Papaz salınmaz, çünkü CB papaza karşılık başka şey ister, fetö + halkbank. 3 ekimde enflasyon açıklanacak. Bu arada fed faiz artıracak. Dolar gelirse 5.80-5.60 arası alım fırsatı. Faiz 19 lardan 29 kara hızla fırladı, kısa süreliğine gerileme olabilir, orta vade 35-40 hedef. Kriz asıl 2019 da hissedilecek!
    ABD dışişleri bakanı bugün böyle Bir açıklama yaptıysa kulağına birşey fısıldanmıştır diye düşünüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    ABD dışişleri bakanı bugün böyle Bir açıklama yaptıysa kulağına birşey fısıldanmıştır diye düşünüyorum
    Psikolojik baskı yapıyor, beklentimiz bu diyor ama CB nin de beklentileri var: fetö, halkbank ve hatta Suriye deki fıratın doğusu...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 406/1030 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •