Sayfa 416/1030 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Aktifbank MT'den gelen bilgiye göre oranları aşağı yönde güncellemeyi düşünüyorlarmış
    Doların düştüğü, borsanın yükseldiği ve faizlerin de gevşediği trende girdik galiba
    Gidin dolar alın diyo kısaca paranızı ezdirtmeyin manasında daha nasıl kıyak yapcak
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Eylül ve ekim enflasyonları yüksek çıkacak. bu nedenle faizlarde düşüş beklemek hata olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

3. Vakıfbankla görüştüm oran için dün itibarıyla oranların düştüğünü söyledi.Forumda verilen bilgiler doğru oranlarda gevşeme var.

4. Arkadaşlar tamamen merakımdan soruyorum faizler düşme eğiliminde ise burgan gibi bankalar neden günlük faiz oranlarını diğer bankaların 32 günlük vadeli oranlarına yakın değerlere çektiler? bankanın nakit ihtiyacı bunda belirleyici olabilir mi?

5.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tamamen merakımdan soruyorum faizler düşme eğiliminde ise burgan gibi bankalar neden günlük faiz oranlarını diğer bankaların 32 günlük vadeli oranlarına yakın değerlere çektiler? bankanın nakit ihtiyacı bunda belirleyici olabilir mi?
    Nakit ihtiyacı,eylül ayı bilanço,mevduat hedefini tutturamamıştır bunlar belirleyici olabilir.Bazen şubeler arasında bile 1-2 puan fark oluyor.

Vadeyi aktifte 98 gunluk %33 den baglamistim keşke biraz daha uzatsaydim...bankalar faiz verirken kasikla indirirken kepceyle misali...bu hep boyle olmustur...

7.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Vakıfbankla görüştüm oran için dün itibarıyla oranların düştüğünü söyledi.Forumda verilen bilgiler doğru oranlarda gevşeme var.
    Zamanından beri bu durum böyle yine faizi belli seviyede tutmaları konusunda talimat gelmiştir kamu bankalarına. Şimdi rüzgar özel bankalara dönecektir. Böyle bir ortamda faizlerin geri çekilmesi sorunları daha da büyütecektir. Bir de olayın diğer tarafı bankaların kredi kullandırım oranları da ciddi seviyede düştü. Bu da bir miktar TL de gevşeme yaratabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Zamanından beri bu durum böyle yine faizi belli seviyede tutmaları konusunda talimat gelmiştir kamu bankalarına. Şimdi rüzgar özel bankalara dönecektir. Böyle bir ortamda faizlerin geri çekilmesi sorunları daha da büyütecektir. Bir de olayın diğer tarafı bankaların kredi kullandırım oranları da ciddi seviyede düştü. Bu da bir miktar TL de gevşeme yaratabilir.

Likidite açığı dün akşam 168.6 milyar TL idi. Bu rakam neredeyse 1-2 aydır bu şekilde. Evet yeni banka kredileri düşüyor ama tahsil edilemeyen krediler örneğin Grup 2 ve Grup 3 te artıyor. Likidite açığının düşmemesinden bankaların TL'ye olan ihtiyacının azalmadığı hatta arttığını görebiliriz. Likidite açığı tarihi seviyelerde dolaşıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 416/1030 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •