Sayfa 576/1032 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Birde geri alım başlasa 8 üstüne atar kısa sürede, tadından yenmez...

Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    yetkisiz senin yazıların için burada olan biriyim devam kardeşşş
    Olmayan bir problemi yaratmayin lutfen. Insanlara giren kazigin boyu buyuk. 2 hafta once kapandi o hikaye.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Birde geri alım başlasa 8 üstüne atar kısa sürede, tadından yenmez...
    OFAC'tan sonra alacaktir cakal banka. Zaten ondan sonra bankaya gerek kalmaz ki, ne yapacaksa artik alacagi hisseleri. Belki de hic almayacaktir, destek olsun diye soylemislerdir. Ama bu fiyatlardan alip ilerde arz edebilirler.

4. 16 yıldır tanıdığım sayın cb, eline böyle bir koz geçmişken (trump diken üstünde, kasımdaki seçimleri almak için yapmayacağı şey yoktur) papazı bedava vermez. Ekonomi zaten taklaya gelmiş, ya herru ya merru der halkbank işini sıfırlar bence... Geçenlerde bir arkadaşımız timur ve parmak ısırma hikayesini yazmıştı, trumpın parmağı kopmak üzere bunu bir kenara yazın.

666 hocam takılma ufak şeylere, yetkisiz abimiz yazarsa mutlu oluruz yazmazsa canı sağ olsun. Böyle bir günde canını sıkma, rahatına bak
    Yok abi. Ben onu burda benim gibi dusunen insanlara karsi bile savundum rahat yazabilsin diye (his sevmedigim AKP'yi savunmasina ragmen), ozelden insanlarla kavga ettim. Simdiye kadar hicbir saygisizligim da olmadi. Dogruyu, dusuncelerine ters olsa bile savunacaksin. Burada dogru, HalkBankla ilgili herkesin saldirilmadan yazabilmesi banka hakkinda; partisi, dini, dili ne olursa olsun.

"Yazdigimi anlamiyor, isim olmaz falan, pasta atiyor sadece" ne demek ya.

Ben onu incitmemek icin oyle yaziyorum, sucu kendime bindiriyorum. "Anlamiyorum" dememin tercumesini yaptirmayin bana.

Gercekten yazik. Umarim borsa ile ilgili bir sorun cikmistir da, fevri yazmistir.

16 yıldır tanıdığım sayın cb, eline böyle bir koz geçmişken (trump diken üstünde, kasımdaki seçimleri almak için yapmayacağı şey yoktur) papazı bedava vermez. Ekonomi zaten taklaya gelmiş, ya herru ya merru der halkbank işini sıfırlar bence... Geçenlerde bir arkadaşımız timur ve parmak ısırma hikayesini yazmıştı, trumpın parmağı kopmak üzere bunu bir kenara yazın.
    Genelde midtermlerde iktidarda olan parti oy kaybediyor zaten. O kadar buyuk degil secimler Trump icin. Ama evanjelikler acisindan guzel bir puan olur.

Demokratlar zamanında TR nin masadaki durumu daha kötüydü.reis de bunu çok iyi bildiğinden Trump a papazı verecektir.bu bir iş kazasiydi.

TriumpH almazsa ? ).. Çok geç artık ayağı yaparsa ?..

Sayfa 576/1032 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •