Sayfa 447/1030 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    2019 da yerel secim haricinde secim olma ihtimali var mıdır dersiniz ekonomik kosullara gore reis yapabilir belli olmaz ( bahceli secim istiyorum diyebilir haziran daki erken secim gibi ) bu ara bahceli ile ayrı telden calıyorlar ...bahceli af diyor reis her suçu affetmem diyor bahceli turkiye cumhuriyeti hediye kabul etmez diyor reis hediye ettiler diyor (ucagı ) ...suriyeliler konusunda da fikir ayrılıgı var hukumetten bakanlar yeni suriyelilere bakacak gucumuz var diyor bahceli kesinlikle yeni suriyeli toplum da sorunlara yol acar rahatsızlık verir ekonomi kaldırmaz diyor ...2019 da siyaset ilginc olacak gibi. ..buda piyasaları etkiler haliyle .
    Olursa ikisinin de sonu olur..Zaten biri krizle geldi,krizle gidecek.Diğeri de 2001 krizi sonrası seçime gidilme sebebi zaten..
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

2.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Odeabank güvenilir bir banka mi acaba? Bu banka da mevduat olan var mi
    Anadolubank, Fibabanka ne kadar güvenilirse Odeabank’ta o kadar güvenilir. Benim mevduatım vardı, hesabımı kapattım. Şu an Finansbank ile çalışıyorum..

3. geçen hafta 29 -30 lar ağır tonsilit vakası sebebiyle 1 gr lık antibiyotik iğne babında mudilere verilmiş olup, bu hafta 500 mg lık 26 27 oranlı hap şeklinde tedaviye devam ediliyor ..ben şahsen ekimde 27 ye raziyim ..en çok beklenilen de stopaj devam edecek mi..eğer etmez ise ki ben hükümetin yerinde olsam oyle1 yapardım ) 27-30 kasım aralığında bolca 6 aylık 1 yıllık mevduatlar görülebilir ..tabi oran önemli

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Olursa ikisinin de sonu olur..Zaten biri krizle geldi,krizle gidecek.Diğeri de 2001 krizi sonrası seçime gidilme sebebi zaten..
    siyaset cok bilinmeyenli denklem turkiye de ..cok uzun yıllardır mevduat baglarım belki 25 yılı var sadece 1 defa 2;5 ay bagladım uzun baglamam hic sebebide siyaset bilinmezligi..

5.  Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Anadolubank, Fibabanka ne kadar güvenilirse Odeabank�ta o kadar güvenilir. Benim mevduatım vardı, hesabımı kapattım. Şu an Finansbank ile çalışıyorum..
    finansta oranlar neydi sn shark ?

6.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    kimsenin başına gelmemiştir heralde..

ytd.

syg,
    30 ya da 40 gün vadeli bağlandığı ve her gün bakılmadığından bir an kaygılandım
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Anadolubank, Fibabanka ne kadar güvenilirse Odeabank’ta o kadar güvenilir. Benim mevduatım vardı, hesabımı kapattım. Şu an Finansbank ile çalışıyorum..
    gecenlerde burada bas harfi z ile baslayan nickli biri vardı her bankaya guvenilir mi diye soruyordu sen o sun haralde arkadas kimsenin burda su banka guvenilir bu banka guvenilmez deme luksu yok ..acıcan bilancolarını incelicen . (dhart ) rumuzlu kisiye itafen yanlıs anlasılmasın sayın shark

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    geçen hafta 29 -30 lar ağır tonsilit vakası sebebiyle 1 gr lık antibiyotik iğne babında mudilere verilmiş olup, bu hafta 500 mg lık 26 27 oranlı hap şeklinde tedaviye devam ediliyor ..ben şahsen ekimde 27 ye raziyim ..en çok beklenilen de stopaj devam edecek mi..eğer etmez ise ki ben hükümetin yerinde olsam oyle1 yapardım ) 27-30 kasım aralığında bolca 6 aylık 1 yıllık mevduatlar görülebilir ..tabi oran önemli
    şahsen yıl sonuna kadar düşüş değil artış bekliyorum.

neden ?

3 ekimde enflasyon açıklanınca oranları indiremeyecek bankalar..

ytd.

syg,

Sayfa 447/1030 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •