bankaların gecen günkü yukselişi agır agır verilir...zira bankaların ciddi sorunları var...dolar lazım...dolar...sendikasyonlar...neyse geçmiş karlarından öderler artık...
bankaların gecen günkü yukselişi agır agır verilir...zira bankaların ciddi sorunları var...dolar lazım...dolar...sendikasyonlar...neyse geçmiş karlarından öderler artık...
Sat kurtul üstad
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha evvelde yazdım..
UNLU dendimi benim aklıma ulker ailesi gelir..
Ben bunun bankalardan daha fazla kredibilitesi kalmayan mecburen yurtdışından kendini yabancı gibi gösteren bir türk e ait olduğunu inanıyorum..
Çeşitli kereler yazdım..
Yabancı olarak gözüken lerin çoğu bizim kiler..
Yıllardır borsayı izlerim en tepede alır en dipte satar bu salak yabancılar![]()
ünlünün elinde daha ne kadar satılacak lot var acaba
Unlu den hesap açtırayım bari karınca gibi ateşe su taşırız ufak da olsagaran da halka arz edilmişti toparladı.
Buralar gerçek yabancı nin çıkması için çok anormal düşük yerler arkadaşlar. Adam 2 usd üstüne ykb maliyetlendi şimdi bu paralara satıyor öyle mi?
1. Not gereği satmak zorunda olan kimi kurumsal fonlar olabilir.
2. Bıyıklı abiler ablalar olabilir onların işine akıl ermez.
Eğer emeklilik fonları ise onlar hep tepede kucaklar dipte satarlar iyi haber derim, diğer durumlarla ilgili yorumum yok.
Sanirim yabancilar ya da buyuk fonlar hisse bazli performans takip etmiyorlar, genel fon buyuklugu ve yillik getiriye bakiyorlar. Toplamda yillik EM benchmark degerini gecen bir getiri goruyorsa ve herhangi bir sebeple cikmak istiyorsa fiyata bakmadan satiyor. Adamin portfoyunda tuprs toaso thyao gibi dolar bazli %xxx prim yapmis hisse varsa ykbnk ya da garan da -%xx zarara bakmiyor bosaltiyor. Yerli kucukler mikro ve miyop baktigimiz icin nasil satarlar bu fiyata diyoruz.
Yer İmleri