Bir sorum olacak bir süredir her tarafı kurcalıyorum. Dövizin ani yükselme durumunu önceden nasıl yakalayabilirim. diye
Teknik kısmı da önemli ancak olayın başka bir yönünü bulmaya çalışırken Piyasa faiz oranının tepe yaptığı zaman hemen hemen dövizde tepe yapmış şöyle bir şey dikkatimi çekti. piyasa faiz oranıyla politika faiz oranı arasındaki fark 3,50 puan olduğunda patlamaya başlamış. benim gözlemlediğim bir durum bunu patlama noktası olarak görmeye başladım.
Şu anki fark 1,70 bunun arasındaki fark bence 2.5 ve üstü olduğunda sanırım patlayabilir. deneyip tekrar görmek lazım.
Blombergte abi banka güzellemesi yapıyor. Elimizde çok az var ama düşerse bu seviyeler şöyle güzel böyle güzel diyor.
Acaba bunlar bu pazarlamalar için ne kadar para alıyorlar.Nasıl bir anlaşma yapıyorlar.Yoksa ekonominin esinden anlayan biri bizim banka bilançolarının komple yalan olduğunu bilir.Bankaların batık kredi oranı bildiğim 10 yıldır falan aynı,takipteki krediler batık krediler falan hiç değişmiyor.E bu kadar konkordato ilan eden var,bunlar hiç mi kredi çekmemiş.Ortada bir yalan rüzgarıdır gidiyor.
http://www.borsaistanbul.com/yatirim...rumsal-yonetim
ilginç bir durum
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri