Sayfa 608/969 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Sn boran etki alanin genismis gercekten )) aldigim lotlari bilsen artik forumda dilinden dusurmezsin))
    Bi ara ozelden goruntu atarim..bak cidden etkileniyorum..ytd ile kurtulamazsin)
    ozaman yazmayim. Kazanınca kimsenin kimseyi gördüğü yok.bir arkadaşa Ereğli aldırdım 2001 krizinden sonra.kazanirsan bana bir takım elbise alırsın dedim.hisseyi aldık 10 dakika.gecmedi.bana şu cevabı verdi.borsa risk.ben ne riskleri aldım.kusura bakma dedi.2010 yılında ev aldı.o paraya. Yanımdan geçmedi sonra.onun için borsa riskli ve riskide herkes kendi alıyor.kimse kusura bakmasın. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bana düşen bildiğimi paylaşmak.borsada bu alçaklar dan 1 TL koparsak kâr gözü ile bakıyorum.sunuda biliyorum çok kişi alırsa hisse gitmez.giderken yabani at gibi sırtından atmak için her numarayı yapar.buda yapiyo zaten.bu nedenle alım yaparken tek hisse ve tek fiyattan gitmeyin.biz aldıkça düşürür.yada uyutur.her fiyattan alacak paranız olsun, başka hisselerinizde olsun.gsdho diğer favori hissem.doviz fazlası olduğu için.

2. Serbest dolaşımdaki hisse sayısı kaç adet bu hissenin tam rakam belli mi yüzde 31 i halka arz olmuş gözüküyor 74650000*0.31::::23.141.500. Adet mi hisse dolaşımda yoksa daha fazla mı net bir bilgi var mı ...teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    Her kademeye veriyor IS Yat bu işi biliyor . Dostları çağırmak lazım .
    Dostlarımıza mı aldırsak .

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Hisse düştükçe kademelerdeki lot sayısı çılgnca artıyor hem de 50% oranı ile
    Bu hesaba göre 1.37 olduğunda filan her bir kademede 130 milyon lot olması gerekiyor
    Çok güzel bir çalışma olmuş kasada 1 TL var cümlesine takıldım sadece .
    9 aylık ve 12 aylık bilançolarda o bahsedilen para iştiraklere mama olacak .
    Balık tutmaya giden yemi hazırlar . Madem balıkçıyız o para bizim yem paramız .
    İşler kötü ise iştirakleri besleme paramız o , tutacağımız balık ise malımızı almaya gelen yatırımcı .
    Allı pullu söylemler ile ISGSY de gitmez başka bir kağıt da . Öncelikle beklentilere bakmak gerek :
    Diyelim ki ekonomi rayına oturacak : Bu ne kadar sürede gerçekleşebilir ? 6 ay - 1 yıl
    O halde satılacak bir ürün ortada ama hazır değil ve ortam da yok . Bunlar düzelmeden ve Dolar düşmeden Mal satmak ISGSY Yönetimi istemez . Numnum ekonomi düzelecek ki şube açsın para bassın ki müşteri alıma gelsin
    RAdore de durum aynı millet şirket kuracak internete ihtiyaç duyacak ki ciro yapacak müşteri alıma gelir .
    Durum bu şekilde iken iştirak satarız bu sene diyenler ya yalan söylüyor , ya da dayak yememişler .
    Borsa da dayak para ile atılır . Para kaybederseniz öğrenirsiniz . Yahu daha krizin içindeyiz ne ara krizden çıktık ben orayı kaçırdım . Borç çevirme oranımız 80% altına gelirse kaos olur diye ortada laflar var . Bu ne demek Borcu borçla ödüyoruz eski borçları ödemek için 20% i kadar daha lazım demek . PAra nereden geliyor yada gelmesini bekliyoruz ? Belli . İnşaat yapıp satıyoruz hepi topu o . Yaz bitti TURİZM GElirlerimiz de bitti kuyruk havada atıp tutmak kolay . Dolar 6.16 TL beyler şaka gibi ama artık size de normal gibi gelmeye başlamış . Kısaca algınız da dolar normalleşmiş . Zaten istedikleri de bu idi .
    FED YArın faizler arttı dese dönüp merkez bankamız ne kadar arttıracak diye bakacağız .
    Dikkat ettiğim diğer bir husus da Dolar düştükçe millet dolar alıyor . Bu ne demek ? Millet Söyleme bakmıyor eylem planı bekleniyor demektir yoksa dolarizasyona devam eden bir millet var ortada .
    Yıl sonu yaklaşıyor . Bilançolar nakit sever fonlar da nakit ister bakalım nakit piyasada yok iken nereden bulacaklar .
    Asıl soru bu ? Haydi hayır lı traşlar . Yoksa ISGSY 4.5 TL olsun demem ile oluyor ise olsun be kardeşler 7 TL olsun o zaman .
    Sorumlu Spek ve kağıdı bu hale getiren Kişi diye bir şey yoktur . IS Grubu tüm kadroları ile işin içerisindedir . Malum kişi sadece sahneye davet etilen bir sahne oyuncusu dur . ISYAT ın onu gömmesi 5 dk sını almaz .
    Sahnede gördüğünüz palyaçolar menfaat karşılığı IŞYAT dan icazet alan sahne şarlatanlarıdır .
    Bizim kağıttan korkum yok . Yakında alım da gelecektir şarlatan bayağı yoruldu . 1.64 leri gösterecektir . Ne de olsa ilgi alaka lazım . Kağıdımızdaki istek , ilgi ve potansiyel alıcıların hırsının sürmesi gerek bu yüzden yakında alım da getirilecektir . Bu yüzden ben trade kağıdı diyorum . Ortada fol yok folluk yok yumurta yok millet omlet soruyor . Ama bu dayak atılmalı işler böyle yürüyor borsada alım da gelecek müşteri de gelecek ISGSY öyle veya böyle pazarlanacak . Nereye kadar ?
    Onu da bi zahmet ISYAT ve ISGSY yönetimine sormak gerek . Haber yok , num num kaç şube kapamış bilen yok . Davamız vardı İZmirde ne oldu acaba tık yok . VArsa yoksa dedi kodu ... PAra dedi koduyu sevmez .

ISGSY de ki son durum KY için bu şekilde olmalı .
    https://www.youtube.com/watch?v=gsKQalDu4VU
    Hepiniz dansı yöneten erkeğin karşısındaki kırmızılı kadınsınız .
    Erkeğin hareketlerini finalden önce bu şekilde seyredin keyfini çıkarın .
    uyum sağlayın …

Dans etmeyi bilmiyorum uyum da sorun yaşıyorum diyenler için .
    https://www.youtube.com/watch?v=SWv7GaK7SlY

ŞArkıdaki Mesajı Alın :
    This is my message for you .
    Every thing gonna be allright
    Seyirci dans etmeye başlayınca
    herkes dans edince
    hepimiz şarkı söylediğinde
    Müzik dinlenebilecek hale gelecek
    Uyum sağlamak gerek
    Eğitim için bkz. ref.
    https://www.youtube.com/watch?v=cJuqkJ1Frjw
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4. https://m.youtube.com/watch?v=1C51cRB7jxg. Bir ağaç gölgesinden bazen müzik dinlemek iyi gelir analiz yapmaya .....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    1.46 Altında alıcı yok dikkat edin derim .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

6.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Geliriz abi sıkıntı olmaz. Alacağımız miktar az tahtayı etkilemez o ayrı

günlük düşünen biri için îyi kâr.ama 8 yıl daha beklemeyi göze alan biri için anlamsız.simdi 1.8 den alsam ne olur 1.4 den alsam ne olur.15 (onbeş)den sattıktan sonra😂 çokta tın

Balonun havalanması için fazla ağırlıkların sırayla atılması lazım.onun için ufak ufak aşağı basıyorlar ama balon yere yakın gittikçe biz balona doluşuyoruz.isi zor bu alçaklarin.sanirim günlük hareketleri çoğaltmak, volatilite yi arttirmaktan başka çareleri yok.

Sayfa 608/969 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •