faizleri artıralı henüz 10 gün oldu,eğer 10 günde düzeliyorsa işler şöyle faizleri 1 aylığına %50 yapsınlar herkes çil yavrusu gibi dağılır,mb bankalara baskı yapıyor mu bilemem ben şu an doların bu düşüşünü 4.90-4.52 hareketine benzetiyorum,daha aşağılar gelse keşke mümkün değil,7.20 tepesinden epeyce uzakta, hele buna bir de faizlerin baskılanması eklenirse doların intikamı yine yüksek olur,çok ama çok uygun seviyelerde dolar,merkezin rezervleri 66 milyar dolara kadar gerilemiş bence firmalar kredi çekemediği için ciddi sorunlar görülüyor bu açıdan da mb gerekirse rezervden yeme pahasına doları basklıyor yakında enflasyon verisi gelecek bankalara mevduat yönüyle oran üzerinden baskı yapıp firmalara bir parça daha aşağıdan kredi vermek istiyor olabilirler ama dolar bunu yemez doğal olmayan her müdahele ters teper,henüz dolarda hareket tamamlanmadı,2019 kolay geçmeyecek.
Alternatif VOV 25,5% olmuş, daha sabah 26% iken.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Bu ne yaa böyle daha yüksek faiz görmedim ben vadem daha gelmediği için yüksek faiz görmeden faiz düşüyor
Yer İmleri